Mateusz coś w tym jest,również czekam na zwrot.pzdrMkubuxK pisze:W oczekiwaniu na zwrot. Zobaczymy co tym razem się stanie. 77 dni.
Historia X czyli dziennik takiego sobie tradera
Jesteśmy ponad linią 0 ( składnik cykliczny ) więc nie grałbym już dalej wzrostów. Osobiście poczekam teraz aż do dnia zwrotu i jeśli składnik będzie wykupiony ( dość wysoko ) zagram S.Mr.T pisze:Mateusz coś w tym jest,również czekam na zwrot.pzdrMkubuxK pisze:W oczekiwaniu na zwrot. Zobaczymy co tym razem się stanie. 77 dni.
Wzrosty dopiero brałbym w dłuższym terminie po zakończeniu ewentualnych spadków ( składnik cykliczny nisko ) pod warunkiem że szereg wyrównany nadal będzie wzrastał.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fx-forum
Cykl 77 dniowy
Dzień zwrotu już dzisiaj. 1 Warunek czyli dość mocna reakcja spadkowa wypełniony. Zobaczymy czy Amerykanie potwierdzą.
Mocny poziom 1.3077 pod nami więc nie obędzie się bez ruchu na dwa razy. Ja poczekam na odbicie od niego i dopiero przy 1.3159 , 1.3125 będę oczekiwał zwrotu w wyznaczonym kierunku.
Dzień zwrotu już dzisiaj. 1 Warunek czyli dość mocna reakcja spadkowa wypełniony. Zobaczymy czy Amerykanie potwierdzą.
Mocny poziom 1.3077 pod nami więc nie obędzie się bez ruchu na dwa razy. Ja poczekam na odbicie od niego i dopiero przy 1.3159 , 1.3125 będę oczekiwał zwrotu w wyznaczonym kierunku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fx-forum
Ciekawa perspektywaMkubuxK pisze:Cykl 77 dniowy

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Od jakiego poziomu nastąpiła reakcjamandrejk pisze:Ciekawa perspektywaMkubuxK pisze:Cykl 77 dniowy

fx-forum
OgólnieMkubuxK pisze:Od jakiego poziomu nastąpiła reakcjamandrejk pisze:Ciekawa perspektywaMkubuxK pisze:Cykl 77 dniowy
Mocny poziom 1.3077 pod nami więc nie obędzie się bez ruchu na dwa razy. Ja poczekam na odbicie od niego i dopiero przy 1.3159 , 1.3125 będę oczekiwał zwrotu w wyznaczonym kierunku.?

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...