http://nt.interia.pl/wiadomosci/news/ja ... 51484,2258
Dobra. To już wiemy kim jest ta hackerka(o jej, wybaczcie bo zbłądziłem-myślałem, że to ktoś poważniejszy ). Jeszcze trochę i zacznępopierać ACTA i mówic z Niesiołowskim jednym głosem

Nie był bym na Twoim miejscu takim ignorantem. Sam brałem udział w proteście we Wrocławiu. Byli tam różni ludzie z różnych sfer społecznych. Możesz wierzyć lub nie... Osób niepełnoletnich było najmniej.daromanchester pisze:Garstka jeśli patrzeć na to jaki mają wpływ na naszą politykę.raptorcom pisze:a czy garsta to nie wiem ja widziałem sporo fotek z manifestacji w tej sprawie chyba ze były to fotomontarze
Sporo z tych ludzi nie ma jeszcze praw do głosowania, a za kilka tygodni zapomną że w ogóle w czymś uczestniczyli.
Emocje opadną, wrócą do życia w cyberprzestrzeni i zostaną tylko wspomnienia.
ARTYKUŁ 11
Informacje o naruszeniu
[...] Informacje takie mogą obejmować informacje dotyczące dowolnej osoby zaangażowanej w jakikolwiek aspekt naruszenia lub podejrzewanego naruszenia oraz dotyczące środków produkcji lub kanałów dystrybucji towarów lub usług stanowiących naruszenie lub co do których zachodzi podejrzenie naruszenia, w tym informacje umożliwiające identyfikację osób trzecich, co do których istnieje podejrzenie, że są zaangażowane w produkcję i dystrybucję takich towarów lub usług, oraz identyfikację kanałów dystrybucji tych towarów lub usług.
ARTYKUŁ 12
Środki tymczasowe
Każda Strona przyznaje swoim organom sądowym prawo zastosowania środków tymczasowych bez wysłuchania drugiej strony, w stosownych przypadkach, w szczególności, gdy jakakolwiek zwłoka może spowodować dla posiadacza praw szkodę nie do naprawienia lub gdy istnieje możliwe do wykazania niebezpieczeństwo, że dowody zostaną zniszczone. W przypadku postępowania prowadzonego bez wysłuchania drugiej strony, każda Strona przyznaje swoim organom sądowym prawo do podejmowania natychmiastowego działania w odpowiedzi na wniosek o zastosowanie środków tymczasowych i do podejmowania decyzji bez zbytniej zwłoki.