Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

ForexQuality

Nieprzeczytany post autor: ForexQuality »

banaszko pisze:odbierał ktos jakos nagrode z Admiral Clubu? długo trzeba czekac ? bo cos sie uzbierało tych punktów...
Ja chciałem telefon HTC w zeszłym roku, mówili że potrwa to do miesiąca. Potem, że jednak nie ma tego modelu i wymienili mi punkty na kasę. Trwało to 2 dni.

Dodano po 54 sekundach:

Ciekawe jakieś zmiany w Gabinecie inwestora szykują zobaczymy co się zmieni i czy na lepsze. Czekamy :-)

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

banaszko

Nieprzeczytany post autor: banaszko »

sztorm78 pisze:Ja chciałem telefon HTC w zeszłym roku, mówili że potrwa to do miesiąca. Potem, że jednak nie ma tego modelu i wymienili mi punkty na kasę. Trwało to 2 dni.
heh czyli moze byc lipa z wymiana na jaki gadzet.... a co do wymiany na kase to mozesz powiedziec w jak mniej wiecej to wygladalo? ile kasy za ile pkt?

Awatar użytkownika
ramaso
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramaso »

sztorm78 pisze:Ciekawe jakieś zmiany w Gabinecie inwestora szykują zobaczymy co się zmieni i czy na lepsze. Czekamy
jeden wielki burdel. poprzedni był bardziej przejrzysty.
aha, zniknela mozliwosc wplat kartą... no na plus to to nie jest.

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: aniacfiszan »

ma nadzieje ze jeszcze nad tymi zmianami popracuja bo na razie to nie za dobrze to wyglada

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

mnie też się nie podoba... mogli tylko przyśpieszyć działanie tamtego gabinetu i byłoby ok
Obrazek

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Masa rzeczy poginęła przy zmianach, nie da się sprawdzić historii punktów admiral club już pomijając, że punkty się nie zgadzają, do tego nie mogę sprawdzić ile jeszcze muszę wyrobić punktów do uzyskania bonusu 10%, przepadło jak kamień w wodę... już mail do nich wysłany bo support online nic nie pomógł. Dobrze, że zapisuję sobie ile mam punktów na bieżąco, inaczej nic bym nie zauważyła.

Awatar użytkownika
ramaso
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramaso »

nie jestem pewien, ale bonus +10% dzialal chyba tylko do konca roku. od kolejnych wplat juz nie byl naliczany.

Dodano po 2 minutach:
Some functions from the Admiral Club will be limited until the full upgrade is completed around January-February 2012. The ability to place prize orders and to see Admiral Club points will be limited, though Admiral Club points will be recorded as normal.

Also, the deposits via Skrill (MoneyBookers) and Credit Cards (MasterCard, Visa) will be unavailable from Friday 20th of January, 12PM London time until Trader’s Room upgrade is performed.
z maila w admiralowym MT4.

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Masz racje, ale czas na wyrobienie jest dłuższy, ja wiem, że miałam jeszcze kilka miesięcy na wyrobienie bonusu. Zobaczymy co mi odpiszą, mam nadzieję, że będzie ok bo do wyrobienia bonusu brakowało mi niecałe 5 lotów.

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mryko »

ramaso pisze:
sztorm78 pisze:Ciekawe jakieś zmiany w Gabinecie inwestora szykują zobaczymy co się zmieni i czy na lepsze. Czekamy
jeden wielki burdel. poprzedni był bardziej przejrzysty.
aha, zniknela mozliwosc wplat kartą... no na plus to to nie jest.
Ja widzę że jest możliwość zasilenia konta kartą.
Sky is the limit

andrz43
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: andrz43 »

A zachowały się wasze rachunki bankowe do wypłaty ? bo u mnie znikły

ODPOWIEDZ