skalping czyli bierz i ...uciekaj
-
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Gaduła
- candleelephants2
- Gaduła
jest to scalping wg Fxlamera - Marek odpowiem Ci tu zamiast na priv - nie ukrywaj tych średnich i od kogo ten system kupiłeś jakbyś się bał że ktoś inny się dowie i zgarnie za Ciebie wszystkie pipsy z rynku. Będziesz nim zarabiał to będziesz robił dobrą reklamę FXlamerowi, nie będziesz - przynajmniej pokażesz, innym że nie jest tak kolorowo.
System ma trochę uznaniowości i wg mnie podany w takiej formie jak na płytce scalping DVD nie jest profitowy. Przynajmniej ja nie potrafiłem nim zarabiać oraz paru innych traderów z którymi rozmiawiałem również nie potrafiło nim zarabiać niestety. Niemniej również szkolenie wniosło u mnie pewne dodatkowe umiejętności głównie obcowania z średnimi + kop do motywacji dlatego nie uważam go za zmarnowaną kasę. Ale prawda jest taka, że nie zarabiam tym systemem i trzeba to powiedzeć otwarcie.
Tobie życzę powodzenia mimo wszystko.
Pozdrawiam.
System ma trochę uznaniowości i wg mnie podany w takiej formie jak na płytce scalping DVD nie jest profitowy. Przynajmniej ja nie potrafiłem nim zarabiać oraz paru innych traderów z którymi rozmiawiałem również nie potrafiło nim zarabiać niestety. Niemniej również szkolenie wniosło u mnie pewne dodatkowe umiejętności głównie obcowania z średnimi + kop do motywacji dlatego nie uważam go za zmarnowaną kasę. Ale prawda jest taka, że nie zarabiam tym systemem i trzeba to powiedzeć otwarcie.
Tobie życzę powodzenia mimo wszystko.
Pozdrawiam.
gdzieś jest to drzewo.