FxPro (ECN) - wątek II
Ściągnij nową wersję MT4 od nas ze strony lub od brokera.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Zanim zrobiłem reinstalację ściągnąłem ze stron Forex Club wersję z 2009r(na samym dole w dziale download, platformy)
no i nie pomogło
Dodam, że przy reinstalacji zastosowałem się do tych wskazówek:
"1) Włącz pokazywanie ukrytych plików i folderów
2) Wszystkie pliki jakie zapisałeś po instalacji MT4 (wskaźniki, strategie, templaty) znajdują się w folderze:
Kod:
c:/Użytkownicy/Default/NAZWA_UŻYTKOWNIKA/AppData/Local/VirtualStore/Program Files/NAZWA KATALOGU MT4
4) Usuń ten folder
3) Podziękuj Micro$oftowi za technikę wirtualizacji w Viście i 7
5) Po ponownej instalacji masz czystego MT4 "
no i nie pomogło

"1) Włącz pokazywanie ukrytych plików i folderów
2) Wszystkie pliki jakie zapisałeś po instalacji MT4 (wskaźniki, strategie, templaty) znajdują się w folderze:
Kod:
c:/Użytkownicy/Default/NAZWA_UŻYTKOWNIKA/AppData/Local/VirtualStore/Program Files/NAZWA KATALOGU MT4
4) Usuń ten folder
3) Podziękuj Micro$oftowi za technikę wirtualizacji w Viście i 7
5) Po ponownej instalacji masz czystego MT4 "
- klonmarcin
- Maniak
Ja dodam, że u mnie pomogło - ściągnąłem wersję mt4 ze strony AM i daję rade zakładać konto demo.
Może spróbuj wyczyścić wszelkie pozostałości po programie np. tym
http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Pr ... 13061.html
ale najpierw zachowaj sobie ewentualnie katalogi experts, profile i templates, usuń mt4 i zapuść ten program.
u mnie także win7.

Może spróbuj wyczyścić wszelkie pozostałości po programie np. tym
http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Pr ... 13061.html
ale najpierw zachowaj sobie ewentualnie katalogi experts, profile i templates, usuń mt4 i zapuść ten program.
u mnie także win7.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Wersja na naszej stronie była ostatnią ze "starym instalatorem", z początku 2012 r. (z 2009 jest wpis do działu Download). W tej chwili program podczas instalacji pobiera również dostępne aktualizacje. Coś jednak faktycznie nie tak z generowaniem hasła demo, może z uwagi na niedzielę. Spróbuj odinstalować jeszcze raz wszystko, ale nie na partycji C (jeśli masz jedną tylko na dysku, to zainstaluj poza katalogiem 'Program files'. Nowa wersja instalki jest już na naszej stronie również.Harakiri pisze:Zanim zrobiłem reinstalację ściągnąłem ze stron Forex Club wersję z 2009r(na samym dole w dziale download, platformy)
no i nie pomogło
Uruchamiaj instalację jako administrator lub wyłącz ochronę użytkownika w opcjach konta.
Odinstalowałem, skorzystałem z CCleanera, zainstalowałem na innym dysku i niestety nic z tego.
Dodam, że błąd chyba jednak jest po stronie mojego komputera, bo właśnie sprawdziłem i na XTB dzieje się tak samo, natomiast AM i Bossa już działa normalnie. Już bym sobie odpuścił pewnie jednak zależy mi na H4 z tej platformy i kwotowaniu 5 miejsc po przecinku.
Jakby ktoś miał jeszcze sugestię to bardzo proszę.
Dodam, że błąd chyba jednak jest po stronie mojego komputera, bo właśnie sprawdziłem i na XTB dzieje się tak samo, natomiast AM i Bossa już działa normalnie. Już bym sobie odpuścił pewnie jednak zależy mi na H4 z tej platformy i kwotowaniu 5 miejsc po przecinku.
Jakby ktoś miał jeszcze sugestię to bardzo proszę.
Prawdopodobnie masz ten problem co ja miałem,zmieniła się sytuacja i teraz jest 30 dniowe demo,a nie bezterminowe,,a na starych rachunkach wyskakuje zły rachunek"Jakby ktoś miał jeszcze sugestię to bardzo proszę.
Na pewno tak jest.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Absolutnie nic takiego nie mazz pisze:Prawdopodobnie masz ten problem co ja miałem,zmieniła się sytuacja i teraz jest 30 dniowe demo,a nie bezterminowe,,a na starych rachunkach wyskakuje zły rachunek"
Na pewno tak jest.

Proszę ściągnij ponownie plik instalacyjny z naszej strony z działu Download. Nawet nie musisz odinstalowywać poprzedniej wersji - wystarczy, że zainstalujesz platformę w innej ścieżce docelowej. Wyskoczy na początku okno logowania - wystarczy je wyłączyć

Jeśli będzie inaczej (choć nie powinno) to daj mi znać i pomyślimy dalej lub po prostu założę Ci takie konto demo jakie będziesz chciał, prześlę dane, a w programie zmienisz sobie potem hasło na własne.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Brokerzy zagraniczni, w tym FxPro, wymagają potwierdzenia adresu zamieszkania. Nie jest istotny adres zameldowania, czyli ten który widnieje w dowodzie. Dlatego wystarczy, że posiadasz na swój obecny adres zamieszkania jakikolwiek rachunek czynszowy nie starszy niż 6 miesięcy. Może być to też wyciąg bankowy. Jeśli nie będziesz miał nic z tego to proszę odezwij się do mnie na PW, maila, GG lub Skype (kontakt na stronie Forex Clubu), a coś zaradzimy.Crevius pisze:czy mogę założyć konto na FXpro jeżeli zameldowany jestem w Polsce ale w Anglii pracuję i mieszkam
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu