FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Ściągnij nową wersję MT4 od nas ze strony lub od brokera.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Harakiri
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Harakiri »

Zanim zrobiłem reinstalację ściągnąłem ze stron Forex Club wersję z 2009r(na samym dole w dziale download, platformy)
no i nie pomogło :?
Dodam, że przy reinstalacji zastosowałem się do tych wskazówek:
"1) Włącz pokazywanie ukrytych plików i folderów
2) Wszystkie pliki jakie zapisałeś po instalacji MT4 (wskaźniki, strategie, templaty) znajdują się w folderze:
Kod:
c:/Użytkownicy/Default/NAZWA_UŻYTKOWNIKA/AppData/Local/VirtualStore/Program Files/NAZWA KATALOGU MT4

4) Usuń ten folder
3) Podziękuj Micro$oftowi za technikę wirtualizacji w Viście i 7
5) Po ponownej instalacji masz czystego MT4 "

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Ja dodam, że u mnie pomogło - ściągnąłem wersję mt4 ze strony AM i daję rade zakładać konto demo.

Może spróbuj wyczyścić wszelkie pozostałości po programie np. tym

http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Pr ... 13061.html

ale najpierw zachowaj sobie ewentualnie katalogi experts, profile i templates, usuń mt4 i zapuść ten program.

u mnie także win7.

8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

Harakiri pisze:Zanim zrobiłem reinstalację ściągnąłem ze stron Forex Club wersję z 2009r(na samym dole w dziale download, platformy)
no i nie pomogło
Dodam, że przy reinstalacji zastosowałem się do tych wskazówek:
Wersja na naszej stronie była ostatnią ze "starym instalatorem", z początku 2012 r. (z 2009 jest wpis do działu Download). W tej chwili program podczas instalacji pobiera również dostępne aktualizacje. Coś jednak faktycznie nie tak z generowaniem hasła demo, może z uwagi na niedzielę. Spróbuj odinstalować jeszcze raz wszystko, ale nie na partycji C (jeśli masz jedną tylko na dysku, to zainstaluj poza katalogiem 'Program files'. Nowa wersja instalki jest już na naszej stronie również.

Uruchamiaj instalację jako administrator lub wyłącz ochronę użytkownika w opcjach konta.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Harakiri
Bywalec
Bywalec

Odinstalowałem, skorzystałem z CCleanera, zainstalowałem na innym dysku i niestety nic z tego.
Dodam, że błąd chyba jednak jest po stronie mojego komputera, bo właśnie sprawdziłem i na XTB dzieje się tak samo, natomiast AM i Bossa już działa normalnie. Już bym sobie odpuścił pewnie jednak zależy mi na H4 z tej platformy i kwotowaniu 5 miejsc po przecinku.
Jakby ktoś miał jeszcze sugestię to bardzo proszę.

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Jakby ktoś miał jeszcze sugestię to bardzo proszę.
Prawdopodobnie masz ten problem co ja miałem,zmieniła się sytuacja i teraz jest 30 dniowe demo,a nie bezterminowe,,a na starych rachunkach wyskakuje zły rachunek"
Na pewno tak jest.

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

zz pisze:Prawdopodobnie masz ten problem co ja miałem,zmieniła się sytuacja i teraz jest 30 dniowe demo,a nie bezterminowe,,a na starych rachunkach wyskakuje zły rachunek"
Na pewno tak jest.
Absolutnie nic takiego nie ma :). Demo nadal jest bezterminowe. Wiem w czym był problem i już został rozwiązany.

Proszę ściągnij ponownie plik instalacyjny z naszej strony z działu Download. Nawet nie musisz odinstalowywać poprzedniej wersji - wystarczy, że zainstalujesz platformę w innej ścieżce docelowej. Wyskoczy na początku okno logowania - wystarczy je wyłączyć -> Plik -> Otwórz rachunek -> wypełnić formularz -> będzie działać :).

Jeśli będzie inaczej (choć nie powinno) to daj mi znać i pomyślimy dalej lub po prostu założę Ci takie konto demo jakie będziesz chciał, prześlę dane, a w programie zmienisz sobie potem hasło na własne.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Harakiri
Bywalec
Bywalec

Działa, dziękuję :)

Crevius
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Crevius »

czy mogę założyć konto na FXpro jeżeli zameldowany jestem w Polsce ale w Anglii pracuję i mieszkam

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Crevius pisze:czy mogę założyć konto na FXpro jeżeli zameldowany jestem w Polsce ale w Anglii pracuję i mieszkam
Brokerzy zagraniczni, w tym FxPro, wymagają potwierdzenia adresu zamieszkania. Nie jest istotny adres zameldowania, czyli ten który widnieje w dowodzie. Dlatego wystarczy, że posiadasz na swój obecny adres zamieszkania jakikolwiek rachunek czynszowy nie starszy niż 6 miesięcy. Może być to też wyciąg bankowy. Jeśli nie będziesz miał nic z tego to proszę odezwij się do mnie na PW, maila, GG lub Skype (kontakt na stronie Forex Clubu), a coś zaradzimy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ