ACTA: nadchodzi atak internetowej cenzury

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.

ACTA - znajomość ustawy (czy przeczytałeś) i stosunek do niej

Czytałem - nie chcę wprowadzania
28
41%
Czytałem - chcę wprowadzania
6
9%
Nie czytałem - nie chcę wprowadzania
27
40%
Nie czytałem - chcę wprowadzania
7
10%

Liczba głosów: 68

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

seba pisze:co do wczorajszego ataku hackerow rzecznik rzadu pawel gras dzis powiedzial:

Kod: Zaznacz cały

Nie było próby włamania się na serwery czy zmiany treści tych stron - powiedział dziś w Radiu ZET rzecznik rządu Paweł Graś. - To zjawisko, które obserwujemy wynika z ogromnego zainteresowania tymi stronami i tematyką - dodał. Co ciekawe po tych słowach rzecznika rządu przestała działać także i jego strona internetowa.
czyli zle wszyscy myslelismy...nie bylo zadnego ataku na polskie strony
poprostu caly polski narod zgodnie z patriotyczna tradycja chcial w sobotni wieczor odwiedzic strone sejmu, prezydenta, premiera, ministrow itp...a jak 40 mln obywateli wejdzie jednoczesnie na ta sama strone to przeciez ma prawo jakis serwer sie zawiesic Smile
Ta a dzisiaj się przerzucili do Grasia i tez siadło :mrgreen:
www.pawelgras.pl/

marcinx64
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marcinx64 »

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

Filmik wyjaśnia dokładnie czym jest ACTA, i dlaczego jest niebezpieczne. Śmieszą mnie opinie osób w stylu "piraciliście to macie", "nie mam nic do ukrycia więc nie jestem przeciwny", "no to gówniarze nie będą ściągać": nie macie pojęcia czym jest ACTA a przez swoją ignorancję i niewiedzę będziecie pewnie pierwsi w kolejce do czipowania i bezpłatny zestaw do monitoringu całego domu.
Sukces jest owocem dobrych decyzji, dobre decyzje są owocem doświadczenia, doświadczenie jest owocem złych decyzji.

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: IndyInwes »

seba pisze:BEDA MOGLI ci za to dowalic taka kare ze sie nie pozbierasz..lacznie z wiezieniem...a zrobia tak wzgledem kogos kto bedzie dla nich nie wygodny.
To jest teoria spiskowa, równie dobrze mogą Ci podrzucic kilo koksu i powiedzą, ze go znalezli u Ciebie. Na kazde reagulajecie w prawie reagujecie tak samo: ŹLE, BĘDĄ NADUZYWAC WŁADZY. Niech przestępczość rośnie w siłę a my będziemy stali w miejscu. Za dużo scine-fcition naprawde. Za dużo wolnosci kończy się tak jak w USA, ze Obama został zmuszony do radykalnej zmiany , widać było, ze u nich się powoli ta wolnosc sypała..

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

seba pisze:[
czyli nie wsadza cie do wiezienia za zorganizowanie manifestacji antyrzadowej ale za to ze obejrzales dwa sezony "gotowych na wszystko" na megavideo :)
Jeżeli od dnia wprowadzenia ustawy w życie, nie obejrzysz ulubionego serialu, to nic Ci się nie stanie. Ponieważ jak stanowi art. 3 kc Lex retro non agit, czyli prawo nie działa wstecz 8) chcesz być niewygodny dla złych ludzi, organizować przewrót/rewolucje :?: wystarczy, że nie będziesz frajerem i sam się nie podłożysz-czyli możesz działać ile chcesz :wink:

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

wbijajcie póki jeszcze widać :D :lol:

http://www.makelifeasier.pl/

Awatar użytkownika
c_e_r_v_u_s
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: c_e_r_v_u_s »

Kod: Zaznacz cały

Nie było próby włamania się na serwery czy zmiany treści tych stron - powiedział dziś w Radiu ZET rzecznik rządu Paweł Graś. - To zjawisko, które obserwujemy wynika z ogromnego zainteresowania tymi stronami i tematyką - dodał. .
Odpowiedź jaką znalazłem do powyższej wypowiedzi:

taa, a II wojna światowa zaczęła się od nagłego zainteresowania ofertą turystyczną Polski wśród żołnieży Wehrmachtu :idea:

marcinx64
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marcinx64 »

kupidyn pisze:wbijajcie póki jeszcze widać :D :lol:

Nic nie widać, inny adres: http://www.makelifeeasier.pl/
Sukces jest owocem dobrych decyzji, dobre decyzje są owocem doświadczenia, doświadczenie jest owocem złych decyzji.

sonny
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonny »

kupidyn pisze:wbijajcie póki jeszcze widać :D :lol:

jak to fake jest

Goldfinger

Nieprzeczytany post autor: Goldfinger »

kupidyn pisze:wbijajcie póki jeszcze widać Very Happy Laughing

O kurczę, Dobre :). Może mi ktoś wytłumaczy, jak to możliwe że Kasia zmieniła nazwę strony na makelifeeeasier.pl Czyli dodała jedno e w słowie easier i stronka działa? Czy to też sprawka hakerów?

sonny
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonny »

ODPOWIEDZ