Czy ktos kto juz cos dziala na smartfonie moglby powiedziec jak to wyglada tez zamierzam wziasc w abonamenicie w Play jakies smrtfon i niewiem co chcialem HTC HD 2 ale mi powiedzieli ze narawzie go nigdzie nie mapersonov pisze:Przyszło mi wreszcie zacząć przygodę z mobilnym internetem. Jak to wszystko czytam to pojawiaja sie sprzeczne informacje.
Mam więc pytanie ;
czy posiadając smartfona z Windows Mobile mogę sobie wgrać MT4 Mobile i zalogować się do dowolnego brokera ? Nawet takiego,który nie oferuje MT4 Mobile ?
Czy MT4 Mobile można pobrac za darmo ? Jak ta to gdzie ?
Czy lepiej sprawić sobie smartfona z Androidem i zainstalować to co oferuje broker ? ( coś na wzór MT4 ).
Proszę o rozwianie moich wątpliwości.
telefon do tradingu
- jamesfisher
- Pasjonat

Do gry wystarczy Ci obojętnie co, co pozwoli odpalić platformę, którą oferuje broker.jamesfisher pisze:Mój następny telefon do gry to na pewno będzie HTC HD2.
Mam ten telefon od ponad roku. Uwielbiam go i nienawidzę zarazem. Ma swoje wykańczające psychicznie kaprysy i strasznie nierozwojowy OS (Win Mobile 6.5). Można co prawda wgrać Androida ale większość rzeczy idzie w śmieci.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- jamesfisher
- Pasjonat

- inwestor86
- Pasjonat

- inwestor86
- Pasjonat

- inwestor86
- Pasjonat