telefon do tradingu

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Good Will Hunting pisze:To on ma Windowsa? Pamiętam jak kilka razy mi o nim mówiłeś to byłem święcie przekonany, że to telefon z Androidem
Domyślnie ma Windowsa jednak jest możliwość zainstalowania sobie Androida (a nawet posiadania dwóch systemów).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
leyus
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: leyus »

Mam HTC Wildfire i programik ściągnięty z Oanda chodzi jak burza :)
"Najłatwiej stracić pieniądze, inwestując w giełdę, kobiety i badania naukowe."Georges Pompidou

Awatar użytkownika
Greg68E
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Greg68E »

Czesc Cugan
do black berry niestety tylko kilku brokerow zrobilo platforme mobile. W linku instrukcja jak zaladowac i uzywac FxPro:
http://www.fxpro.com/sites/default/file ... _v3_EN.pdf
Jesli znajdziesz cos ciekawego to daj znac, chetnie skorzystam.
Pozdrawiam dubeltowo Greg

WoŁodia

Nieprzeczytany post autor: WoŁodia »

Fajna oferta na 14 dni w Play za free. Czy są chętni? dajcie znać jak spisuje się Mt4 na tym phonie i w sieci Play.

http://www.testujsmartfona.pl/view/prog ... on=Program

Komisarz
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Komisarz »

Pytanko czy ktoś używa LGSwift7 bo domyślam się że windows phone jest zgodny z win mobile ale czy akurat w tylu procentach aby mt działało to póki co nie wiem.

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

overall pisze:najlepszy system operacyjny na swiecie to oczywiscie android 2.3, zero zacinek i tutaj polecal bym ze wzgledu na duzy wyswietlacz dajacy wygode w sledzeniu wykresow - galaxy S2 tudziez HTC HD2 i troche mniejszy - tanszy opdowiednik galaxy ace, co prawda bez amuleda ale rozwalajacy na lopatki iphona 3.
Nie wiem jak mobilna winda się sprawuje, bo nigdy takowej nie miałem ale ilość dostępnych aplikacji na antka jest masakryczna.
Jakiś czas temu nabyłem szajsunga galaxy ace z antkiem 2.3 nie jest to może topowy model ale jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości to na duży plus, generalnie jestem zadowolony.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Poniewaz musze zmienic telefon i ze wzgledu na oferte brokera musi miec system mindows to wybralem sobie htc hd7. dzisiaj go dokladnie ogladalem w sklepie. Niestety nie mialem mozliwosci zainstalowania MT4 wiec pytam jak wyglada praca bez rysika, samym palcem. Przecierz trudno bedzie trafic w punkt by odczytac poziomy srednich, oscylatorow, rozszerzyc czy schowac okienko z dodatkowym wskaznikiem.
Jak to wyglada w praktyce?
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

iwan pisze:Jak to wyglada w praktyce?
W praktyce to nie takie trudne i jeśli nie masz palca a'la Pudzian to poradzisz sobie choć z wcelowaniem za pierwszym razem na początku można mieć problemy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Halflife
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Halflife »

Ja mam Samsunga Spice z Android Traderem od AM i bardzo sobie chwale. Chodzi błyskawicznie i wszystko przejrzyście wygląda. Używam głownie do kontrolowania pozycji i bardzo okazyjnego składania zleceń. Nie ma żadnych średnich czy wskaźników ale i tak ich nie używam.

prawnik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: prawnik »

Ja używam obecnie HTC HD2 i na windowsie. Zacinki rzadko. Paluch daje sobie radę bez problemu, kwestia wprawy. Chodziłem równiez na większym 5-cio calowym ze składanym ekranem do klawiatury i bardzo miło go wspominam. Chodze w Orange Free i nie mam szczególnych problemów z zasięgiem. Play który mam w iPadzie niestety nie wszędzie działa

ODPOWIEDZ