archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

pki pisze:to i ja coś podrzucę :)
Pierwsze zagranie na odbicie od linii trendu + 24p
Drugie zagranie na przebicie linii oraz SR +40p

W przyszłym tygodniu zaczynam szkolenie u nauczyciela kilku osób ze Szkoły Scalpingu :)
Piękne wejścia, gratulacje! Jaki SL początkowy?
ok +3 pips spreadu, druga kwestia to chłopaki nie zawsze chcą otwierać tak jakby się chciało
Nie wiem jakiego masz brokera, ale brzmi bardzo słabo...

Awatar użytkownika
pki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pki »

Stforex pisze:pki napisał:
to i ja coś podrzucę Smile
Pierwsze zagranie na odbicie od linii trendu + 24p
Drugie zagranie na przebicie linii oraz SR +40p

W przyszłym tygodniu zaczynam szkolenie u nauczyciela kilku osób ze Szkoły Scalpingu Smile

Piękne wejścia, gratulacje! Jaki SL początkowy?
Używam skryptu luktom visual order editor i moje ustawienia to SL 15, TP 45.
Mam jeszcze problemy z prowadzeniem pozycji, wybieraniem odpowiednich sygnałów, dlatego wybieram się na szkolenie

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Stforex pisze:Nie wiem jakiego masz brokera, ale brzmi bardzo słabo
Niedługo zmieniam miał być ECN, ale zaczynam zastanawiać się nad STP. A wy gdzie gracie nie robią wam rekwotów, zła cena itd?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Gram u Admiral Markets, konto standard. Czasem się zdarzają rekwoty, jak cena nagle skoczy w czasie realizacji zlecenia, która trwa 2-3 s.

Spread jest całkiem fajny. EUR USD 1 pip., inne majorsy 2-3 pipsy, w dzień (w nocy 2-5 pips).

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

brother pisze:Niedługo zmieniam miał być ECN, ale zaczynam zastanawiać się nad STP. A wy gdzie gracie nie robią wam rekwotów, zła cena itd?
Przewaliłem kilku brokerów i powiem tak: XTB największy syf typu MM, Admiral M po za kilkoma wadami może być ale PRO bo standard to prawie XTB, FXsalt może być, chociaż też zdarzają się różne dziwne jazdy, no i w końcu Ducas prawdziwy ECN, jestem b.zadowolony z tego brokera tylko platforma jest na javie czyli JForex nie ma MT4, wszystko kwestią przyzwyczajenia, ja dosyć szybko się do tej platformy przyzwyczaiłem i dla mnie nie ma problemu, powiem więcej wolę jforex niż MT4.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

mandrejk pisze:Przewaliłem kilku brokerów i powiem tak: XTB największy syf typu MM, Admiral M po za kilkoma wadami może być ale PRO bo standard to prawie XTB, FXsalt może być, chociaż też zdarzają się różne dziwne jazdy, no i w końcu Ducas prawdziwy ECN, jestem b.zadowolony z tego brokera tylko platforma jest na javie czyli JForex nie ma MT4, wszystko kwestią przyzwyczajenia, ja dosyć szybko się do tej platformy przyzwyczaiłem i dla mnie nie ma problemu, powiem więcej wolę jforex niż MT4.
Miałem zakładać w Dukascopy , ale teraz nie wiem, czy jednak nie jakiś STP, muszę to dobrze przemyśleć.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

brother pisze: Miałem zakładać w Dukascopy , ale teraz nie wiem, czy jednak nie jakiś STP, muszę to dobrze przemyśleć.
nie kombinuj... ja jestem od 2tyg... coprawda ok. 20 kilku transakcji dopiero...ale wiem ze w AM mialbym w tym czasie pewnie kilka rekwot...eheh

Troche jest zachodu zeby zalozyc konto... ale raz sie przemeczysz i spokój

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

szulczas pisze:nie kombinuj... ja jestem od 2tyg... coprawda ok. 20 kilku transakcji dopiero...ale wiem ze w AM mialbym w tym czasie pewnie kilka rekwot...eheh
Hehe fakt odkładam ten temat, a niepotrzebnie dodatkowy stres związany z utrudnieniami ze strony broka.

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Mr.T, powinienes dodac do ankiety:
Tniesz szybko straty?
1Tak,
2Nie,
3Nie, ale po przeczytaniu tego dziennika zmienilem zdanie.

Dziekuje pieknie za prowadzenie tego dziennika!
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

Witam
Dzisiaj 1 x SL na ejku... + 1x TP na kablu

Oba wejscia na podstawie LT + S/R
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ