Tak jak wcześniej pisałem, nie potrafię jeszcze dobrze prowadzić pozycji, stąd tylko 17 pipsów.
Początkowo TP ustawiłem przed kolejnym SR (widać na wykresie), jednakże nie wytrzymałem i zamknąłem z ręki...
archiwum
jeszcze 2 wejscia.. standardowo 1xSL ejek (troche sie spoznilem bo chcialem wejsc jak odbila od LT... ale wykobinowalem ze moze poleci troche jak przeszlo przez te wsparcie... niestety ale zawrocilo - SL dosc ciasno wiec nie ma strat 
Edek.. odbicie od LT + zrobila sie wlasnie nowa H4 w tym momencie i juz troche polecialo
Na dzis juz konic walki... na waciki sie uzbieralo

Edek.. odbicie od LT + zrobila sie wlasnie nowa H4 w tym momencie i juz troche polecialo

Na dzis juz konic walki... na waciki sie uzbieralo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Podsumowanie dnia:
pierwsze wejście na sreenie: +42 p
Powód: Odbicie od SR
Drugie wejście: +3 p
Powód: Odbicie od LT (wejście spóźnione)
Trzecie wejście: +6 p
Powód: Odbicie od SR oraz linii trendu z M5
Jestem zły na siebie, że nie przetrzymałem tej pozycji, ponieważ przewidywany target jest w okolicach 1.2860
pierwsze wejście na sreenie: +42 p
Powód: Odbicie od SR
Drugie wejście: +3 p
Powód: Odbicie od LT (wejście spóźnione)
Trzecie wejście: +6 p
Powód: Odbicie od SR oraz linii trendu z M5
Jestem zły na siebie, że nie przetrzymałem tej pozycji, ponieważ przewidywany target jest w okolicach 1.2860
Mandrejk ładnie to przytrzymałeś nie ma to jak zacząć dzień od porządnego zysku 

Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
...i skromne 21p do przodu, mogłem trzymać ale...
szkoda ,że nie grałem na ejku a powiem szczerze czaiłem się na niego i wybrałem edka heh
dzięki brother

dzięki brother
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...