FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

MaRCHeW pisze:A masz wykupioną licencję Raposo, czy korzystasz z MT4 Mobile oferowanego przez brokera?
A to jest jakaś inna wersja? :)
Zawsze korzystałem z MT4 Mobile, które daje broker. No i jak miałem konta u wielu to trzeba było instalować każdą z osobna, bo nie dało się wpisywać adresów serwerów... Nie wspominając o dogrywaniu plików config.
MaRCHeW pisze:Wersje MT4 Mobile oferowane przez brokerów są tak "okrojone" by można było je używać tylko u brokera, który ją oferuje, dlatego nie ma możliwości wpisania IP serwera innego brokera w takich wersjach.
Ok, ale standardowe MT4 nie jest już tak okrojone, a idąc tropem tej logiki też powinno być :). Tak czy inaczej dzięki, nie wiedziałem tego.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2012, 21:36 przez raposo, łącznie zmieniany 1 raz.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
raposo pisze:
MaRCHeW pisze:A masz wykupioną licencję Raposo, czy korzystasz z MT4 Mobile oferowanego przez brokera?
A to jest jakaś inna wersja? :)
Zawsze korzystałem z MT4 Mobile, które daje broker. No i jak miałem konta u wielu to trzeba było instalować każdą z osobna, bo nie dało się wpisywać adresów serwerów... Nie wspominając o dogrywaniu plików config.
Jest wersja MT4 Mobile, którą oferuje MetaQuotes i którą można kupić na ich stronie. Wykupując licencję na tę wersję MT4 Mobile możesz używać jej u każdego brokera MT4.

Wersje MT4 Mobile oferowane przez brokerów są tak "okrojone" by można było je używać tylko u brokera, który ją oferuje, dlatego nie ma możliwości wpisania IP serwera innego brokera w takich wersjach.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rafi13 »

Witam serdecznie
Pytanie od osób korzystających z nowych rachunków real. Jak oceniacie tego brokera z nowymi rachunkami, czy warto zakłądać u nich rachunek dla złotówek? Przeczytałęm cały wątek i wiem że wcześniej było ok, a po wprowadzeniu i zmianach z rachnkami (nowymi) z tego co wyczytałem mieli co niektórzy przynajmniej problemy. Nardzo Was proszę o opinię w tej kwestii.

Pozdraiam
Raf

ferdekfx6600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ferdekfx6600 »

Ja mam nowy rachunek i jak na razie jest wszystko ok. Nie urtudniają zbytnio gry. Pozdro
Pozdrawiam i pipsów życzę

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Wielkie dzięki, a jeśli mozesz ile czasu już działasz na tym rachunku?

ferdekfx6600
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ferdekfx6600 »

W sumie to krótko. Założyłem go w tamtym roku, a używam parktycznie od początku tego. Przedtem to tylko demo leciało. Zobaczymy jak wykręcę większy profit co się będzie działo. Zlecenia z palca wchodzą bardzo szybko i nie zauważyłem większego rozjazdu spredu w nocy.
Pozdrawiam i pipsów życzę

Rafi13
Stały bywalec
Stały bywalec

Jeszcze raz wielkie dzięki. Demo też juz testowałem, ale włąśnie chodziło mi jak jest z realem.

Awatar użytkownika
dziad
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dziad »

Witam!
Zdecydowałem się na real w FXSalt i w związku z tym mam pytanie!
Czy mogę liczyć na lewar 1:100 wplacając tylko 550 usd a dokładniej złotową równowartość tej kwoty? Jakoś nie mogę tego znaleźć na stronie FXSalt.
Uprzejmie proszę o info i pozdrawiam! (M)
Wielkie pieniądze robi się na małych pozycjach!
...................................................... Vic Sperandeo

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

Medin pisze:Witam!
Zdecydowałem się na real w FXSalt i w związku z tym mam pytanie!
Czy mogę liczyć na lewar 1:100 wplacając tylko 550 usd a dokładniej złotową równowartość tej kwoty? Jakoś nie mogę tego znaleźć na stronie FXSalt.
Uprzejmie proszę o info i pozdrawiam! (M)
Tak , możesz.

Awatar użytkownika
dziad
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dziad »

Camel4 pisze:
Medin pisze:Witam!
..................Uprzejmie proszę o info i pozdrawiam! (M)
Tak , możesz.
Czy ten lewar jest z automatu czy muszę sam wybrać/wnioskować czy wystarczy odhaczyć odpowiednią opcję??? (M)
Wielkie pieniądze robi się na małych pozycjach!
...................................................... Vic Sperandeo

ODPOWIEDZ