archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

Awatar użytkownika
szulczas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szulczas »

goose pisze:
szulczas pisze:ze wzgledu na podobny styl gry co autor watku... no powiedzmy ze sie staram Wink ..tez pozwole sobie wrzucic moje wypociny Smile
Moglbys powiedziec czym kierowales sie przy tej pierwszyj eLce aby w nia wejsc?

Pozdr.
Jak wrysujesz LT chcialo isc do gory... dodatkowo wczesniej odbilo sie od s/r .... wsio :)

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

tak_i pisze:Mr T po co potencjał większych ruchów, przecież przy dużych tradach każdy pips się liczy
zgadza się,ale prowizja przy kilkudziesięciu lotach też jest nie mała,więc mozna ,,puknać" raz,a dobrze-nie wiem czy ktoś z czytających dziennik się zgodzi z tym???

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Mr.T pisze:zgadza się,ale prowizja przy kilkudziesięciu lotach też jest nie mała,więc mozna ,,puknać" raz,a dobrze-nie wiem czy ktoś z czytających dziennik się zgodzi z tym???
Szczerze powiedziawszy to twoje wcześniejsze wejścia wydawały się wystarczające dobre pod względem ryzyko zysk, lepiej zostać przy tym co się sprawdza.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Potwierdzam Mr. T, jeśli tylko Cię na to stać - a wnioskuje że Cie stać - to lepiej puknąć raz a dobrze. Wrzucić 20. lotów, walnąć 100 pipsów i czekać na następną bardzo dobrą okazję.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

Mr.T pisze:
tak_i pisze:Mr T po co potencjał większych ruchów, przecież przy dużych tradach każdy pips się liczy
zgadza się,ale prowizja przy kilkudziesięciu lotach też jest nie mała,więc mozna ,,puknać" raz,a dobrze-nie wiem czy ktoś z czytających dziennik się zgodzi z tym???
to raczej seks małżeński, raz a dobrze, by dzieci z tego były. :lol:
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Mr.T

Mighty Baz pisze:to raczej seks małżeński
ile można...... :mrgreen: natury nie oszukasz

Radomiakos
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Radomiakos »

Mr.T pisze:
Kto się nie zgodzi;) z tym, że raz a dobrze u każdego może troszkę inaczej wyglądać:)

mabe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mabe »

Mr.T pisze:
Mr.T coś chyba leniwy się zrobiłeś. Zresztą pewnie, że tak można robić iść z trendem wyższego TF. Życzę tysięcy pipsów.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Mała analiza na kablu i edku pt. " co szklana Kula Ci powie " :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Mr.T

mabe pisze:Mr.T coś chyba leniwy się zrobiłeś
może i tak,ale po czasie człowiek dochodzi do innego postrzegania rynku,jak jest potencjał to trzeba to wykorzystać,tym bardziej,że ,,trzymanie"pozycji wychodzi mi nieżle.

ODPOWIEDZ