Jak wrysujesz LT chcialo isc do gory... dodatkowo wczesniej odbilo sie od s/r .... wsiogoose pisze:Moglbys powiedziec czym kierowales sie przy tej pierwszyj eLce aby w nia wejsc?szulczas pisze:ze wzgledu na podobny styl gry co autor watku... no powiedzmy ze sie staram Wink ..tez pozwole sobie wrzucic moje wypociny Smile
Pozdr.
archiwum
-
Mr.T
Szczerze powiedziawszy to twoje wcześniejsze wejścia wydawały się wystarczające dobre pod względem ryzyko zysk, lepiej zostać przy tym co się sprawdza.Mr.T pisze:zgadza się,ale prowizja przy kilkudziesięciu lotach też jest nie mała,więc mozna ,,puknać" raz,a dobrze-nie wiem czy ktoś z czytających dziennik się zgodzi z tym???
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
- Good Will Hunting
- Pasjonat

- Mighty Baz
- Pasjonat

to raczej seks małżeński, raz a dobrze, by dzieci z tego były.Mr.T pisze:zgadza się,ale prowizja przy kilkudziesięciu lotach też jest nie mała,więc mozna ,,puknać" raz,a dobrze-nie wiem czy ktoś z czytających dziennik się zgodzi z tym???tak_i pisze:Mr T po co potencjał większych ruchów, przecież przy dużych tradach każdy pips się liczy
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
-
Radomiakos
- Stały bywalec

Kto się nie zgodzi;) z tym, że raz a dobrze u każdego może troszkę inaczej wyglądać:)Mr.T pisze:zgadza się,ale prowizja przy kilkudziesięciu lotach też jest nie mała,więc mozna ,,puknać" raz,a dobrze-nie wiem czy ktoś z czytających dziennik się zgodzi z tym???tak_i pisze:Mr T po co potencjał większych ruchów, przecież przy dużych tradach każdy pips się liczy
Mr.T coś chyba leniwy się zrobiłeś. Zresztą pewnie, że tak można robić iść z trendem wyższego TF. Życzę tysięcy pipsów.Mr.T pisze:zgadza się,ale prowizja przy kilkudziesięciu lotach też jest nie mała,więc mozna ,,puknać" raz,a dobrze-nie wiem czy ktoś z czytających dziennik się zgodzi z tym???tak_i pisze:Mr T po co potencjał większych ruchów, przecież przy dużych tradach każdy pips się liczy
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)
-
Mr.T