NobleMarkets
Ja też swoje godziny poświęciłem tej firmie - nawet doradzałem im to i owo ale to szczegół - myślałem że jak szczerze zapytam to znajdzie się choć jeden który jest na bieżąco
ale widocznie nie ma się czym chlubić bo nikt się nie wychyla z odpowiedzią tylko tema spychany jest na inny tor.
Jako klient - w woli wyjaśnienia ... doradzałem
zz nie w każdym trzeba widzieć wroga
I proszę jak to powstaje z 1 zapytania wnet strona tekstu.
Ps. Panie Karolu umowę czytałem swego czasu było 6 miesięcy dla transakcji- ale wiem że zmieniali paragrafy (faktycznie szybciej jakbym sam sobie poszukał)
koniec tematu w/w
ale widocznie nie ma się czym chlubić bo nikt się nie wychyla z odpowiedzią tylko tema spychany jest na inny tor.
Jako klient - w woli wyjaśnienia ... doradzałem
zz nie w każdym trzeba widzieć wroga
I proszę jak to powstaje z 1 zapytania wnet strona tekstu.
Ps. Panie Karolu umowę czytałem swego czasu było 6 miesięcy dla transakcji- ale wiem że zmieniali paragrafy (faktycznie szybciej jakbym sam sobie poszukał)
koniec tematu w/w
Ostatnio zmieniony 08 sty 2012, 00:46 przez axb, łącznie zmieniany 2 razy.
Szczególnie to....Ja też swoje godziny poświęciłem tej firmie - nawet doradzałem im to i owo ale to szczegół - myślałem że jak szczerze zapytam to znajdzie się choć jeden który jest na bieżąco
Jeżeli jest prawdą to co Piszesz...,to każdemu od dzisiaj.. polecam spieprzać z tego naszego wariatkowa....Ja też swoje godziny poświęciłem tej firmie - nawet doradzałem im to i owo ale to szczegół -
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
- forexpolska
- Pasjonat
A co powiecie na to
Okres promocji: do 10 lutego 2012
Promocja jest przeznaczona dla nowych klientów
Co i jak krok po kroku:
Klient podpisuje umowę NOBLE Markets wypełniając dokumenty online na stronie
www.noblemarkets.pl + oświadczenie o udziale w promocji + protokół przekazania
nagrody
Klient dokonuje jednorazowej wpłaty na rachunek inwestycyjny dokładnie w wysokości
1000 PLN, na początek otrzymuje od NOBLE Markets dodatkowe 750 PLN PLN
zwiększające jego kapitał, gdy w ciągu miesiąca zysk na transakcjach wyniesie min. 1000
PLN, NOBLE Markets zasila rachunek o 250 PLN co daje w sumie „1000 PLN na START
Okres promocji: do 10 lutego 2012
Promocja jest przeznaczona dla nowych klientów
Co i jak krok po kroku:
Klient podpisuje umowę NOBLE Markets wypełniając dokumenty online na stronie
www.noblemarkets.pl + oświadczenie o udziale w promocji + protokół przekazania
nagrody
Klient dokonuje jednorazowej wpłaty na rachunek inwestycyjny dokładnie w wysokości
1000 PLN, na początek otrzymuje od NOBLE Markets dodatkowe 750 PLN PLN
zwiększające jego kapitał, gdy w ciągu miesiąca zysk na transakcjach wyniesie min. 1000
PLN, NOBLE Markets zasila rachunek o 250 PLN co daje w sumie „1000 PLN na START
AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy