NobleMarkets
dobre, ale trzeba pamiętać o tym:
5. Organizator pobierze z Rachunku Promocyjnego Uczestnika środki pieniężne w wysokości 750,00 (siedemset pięćdziesiąt 00/100) złotych również w przypadku gdy Uczestnik nie wypracuje co najmniej 100 % (sto procent) Stopy Zwrotu, o której mowa w § 3 ust. 1 lit. d Regulaminu i w
okresie o którym mowa w § 3 ust. 1 lit. d Regulaminu.
6. W przypadku gdy saldo środków pieniężnych zgromadzonych na Rachunku Promocyjnym Uczestnika po zakończeniu okresu o którym mowa w § 3 ust. 1 lit. d Regulaminu, jest mniejsze od kwoty 750,00 (siedemset pięćdziesiąt 00/100) złotych, wówczas Organizator pobierze z Rachunku Uczestnika kwotę, jaka pozostała na tym Rachunku jako opłatę za prowadzenie przez
Organizatora Rachunku Promocyjnego, przy czym w przypadku gdy saldo środków pieniężnych zgromadzonych na Rachunku Promocyjnym Uczestnika po zakończeniu okresu o którym mowa w § 3 ust. 1 lit. d Regulaminu, jest mniejsze od kwoty 750,00 (siedemset pięćdziesiąt 00/100)
złotych, a na Rachunku Promocyjnym Uczestnika znajdują się także instrumenty finansowe, wówczas Organizator zamknie, bez zgody Uczestnika, otwarte pozycje Uczestnika celem pobrania środków pieniężnych w wysokości do łącznej kwoty 750,00 (siedemset pięćdziesiąt
5. Organizator pobierze z Rachunku Promocyjnego Uczestnika środki pieniężne w wysokości 750,00 (siedemset pięćdziesiąt 00/100) złotych również w przypadku gdy Uczestnik nie wypracuje co najmniej 100 % (sto procent) Stopy Zwrotu, o której mowa w § 3 ust. 1 lit. d Regulaminu i w
okresie o którym mowa w § 3 ust. 1 lit. d Regulaminu.
6. W przypadku gdy saldo środków pieniężnych zgromadzonych na Rachunku Promocyjnym Uczestnika po zakończeniu okresu o którym mowa w § 3 ust. 1 lit. d Regulaminu, jest mniejsze od kwoty 750,00 (siedemset pięćdziesiąt 00/100) złotych, wówczas Organizator pobierze z Rachunku Uczestnika kwotę, jaka pozostała na tym Rachunku jako opłatę za prowadzenie przez
Organizatora Rachunku Promocyjnego, przy czym w przypadku gdy saldo środków pieniężnych zgromadzonych na Rachunku Promocyjnym Uczestnika po zakończeniu okresu o którym mowa w § 3 ust. 1 lit. d Regulaminu, jest mniejsze od kwoty 750,00 (siedemset pięćdziesiąt 00/100)
złotych, a na Rachunku Promocyjnym Uczestnika znajdują się także instrumenty finansowe, wówczas Organizator zamknie, bez zgody Uczestnika, otwarte pozycje Uczestnika celem pobrania środków pieniężnych w wysokości do łącznej kwoty 750,00 (siedemset pięćdziesiąt
Zamiast rachunkami promocyjnymi... oraz wszelkimi konkursami...,zajmijmy się rzetelną pracą.....kupidyn pisze:dobre, ale trzeba pamiętać o tym:
Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Dzwoniłem do nich i dowiedziałem się, że na tych rachunkach promocyjnych będą mikroloty. Całkiem słusznie skoro można wpłacić tylko 1000 PLN (nic mniej i nic więcej - taki warunek regulaminu). Niestety złą wiadomością jest to, że na rachunkach promocyjnych jest bardzo okrojona liczba instrumentów.
Z walut jest : Eur/Usd , Gbp/Usd , Usd/Pln, Eur/Pln i bodajże Chf/Pln.
Z indeksów SnP , Dax i Hang Seng.
Z surowców ropa i złoto.
I na tym koniec . Więcej instrumentów na koncie promocyjnym nie będzie. 10 i musi niby wystarczyć.
W/g mnie nie jest to poważne podejście brokera do klienta.
Ale pomyślałem sobie, że dla sportu warto spróbować zgarnąć nagrodę promocyjną w kwocie 1000 PLN netto. Tyle, że trzeba będzie się nieźle sprężyć aby w miesiąc osiągnąć stopę zwrotu na poziomie 60 % (liczę od całości czyli 1750 PLN)
Z walut jest : Eur/Usd , Gbp/Usd , Usd/Pln, Eur/Pln i bodajże Chf/Pln.
Z indeksów SnP , Dax i Hang Seng.
Z surowców ropa i złoto.
I na tym koniec . Więcej instrumentów na koncie promocyjnym nie będzie. 10 i musi niby wystarczyć.
W/g mnie nie jest to poważne podejście brokera do klienta.
Ale pomyślałem sobie, że dla sportu warto spróbować zgarnąć nagrodę promocyjną w kwocie 1000 PLN netto. Tyle, że trzeba będzie się nieźle sprężyć aby w miesiąc osiągnąć stopę zwrotu na poziomie 60 % (liczę od całości czyli 1750 PLN)
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
- forexpolska
- Pasjonat
Radosław Wie.......
Witam serdecznie, w czym mogę pomóc?
Klient
witam
kiedy będa konta micro
widzę promocję 1000 na start ale bez kont micro nie ma ona sensu
Radosław Wie......
rozumiem, kont mikro nie przewidujemy wprowadzać
Dodano po 1 minutach:
Po prostu to jest tak skrojone, żeby wyłożyć się jak najszybciej z tego wynika
Witam serdecznie, w czym mogę pomóc?
Klient
witam
kiedy będa konta micro
widzę promocję 1000 na start ale bez kont micro nie ma ona sensu
Radosław Wie......
rozumiem, kont mikro nie przewidujemy wprowadzać
Dodano po 1 minutach:
Po prostu to jest tak skrojone, żeby wyłożyć się jak najszybciej z tego wynika

AVAFX - uwaga uwaga to oszuści i krętacze nigdy tam nie wpłacaj pieniędzy
W NobleMarkets pojawiła się podobnie jak u innych polskich brokerów aplikacja na iPhona i iPada:
http://www.noblemarkets.pl/na-start/tra ... /nm-mobile
http://www.noblemarkets.pl/na-start/tra ... /nm-mobile
Ja nie przypuszczam tylko strzelam, że na pewno ale tylko Bossa twierdzi, że ich jest wyjątkowo wyjątkowaskrzat pisze:Przypuszczam, że to ta sama aplikacja co w Bossa i Go4x, tylko obrandowana innym logiem (wszystkie 3 wyszły w tym samym czasie)

Polskie firmy cały czas daleko w tyle...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Logo jest to same niezależnie od brokera. To zawsze jest meta trader tyle, że ma na ustaloną na sztywno listę serwerów - nie da się podać tutaj np. adresu ip serwera.skrzat pisze:Tak, tylko jabłkowych. Przypuszczam, że to ta sama aplikacja co w Bossa i Go4x, tylko obrandowana innym logiem (wszystkie 3 wyszły w tym samym czasie)
Jak mniemam polityka Meta Quotes jest taka, że zapewne pobierają od brokerów opłaty za dodanie ich do listy serwerów dostępnych w aplikacji.
Zamiast przypuszczać lub strzelać proponuję sprawdzić czy to na pewno ta aplikacjaraposo pisze:Tymczasem masa brokerów zagranicznych oferuje je już od hmm roku?

A to jest kłamstwo. MT4 to MT4 i nigdy nie pisaliśmy nic innego. Napisaliśmy tylko że jako pierwsi w Polsce wprowadziliśmy MT4 na iOS do oferty.raposo pisze: tylko Bossa twierdzi, że ich jest wyjątkowo wyjątkowa
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ