NobleMarkets
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
Zamówiłem kuriera, umowa była u mnie po dwóch dniach, podpisałem, wysłałem, następnego dnia dzwonił ktoś z obsługi z hasłami i info na temat depo.
Wpłaciłem 1000PLN dostałem 750, przez tydzień wyrobiłem 1000PLN. potem czekałem, aż skończy się okres promocji ( 1 miesiąc ). Dostałem 250 PLN i bez żadnego problemu wypłaciłem 3000PLN. Ktos ei nie czuje na silach grania minilotem przy 1k, nei bierze udzialu, proste.
Co do promocji VIP. Jasno napisane, trzeba wykręcic 250 lotów co przy depie 100K+ to chyba zaden problem. Kto sie nie czuje na silach nie bierze udzialu, proste.
Z osobistych doświadczeń: 5 lotów wchodzi śmiało i miękko. Rekwot mi się kilka zdarzyło. Co do danych, nie miałem nigdy poslizgu, ani rozszezonego spreadu.
Jak pogram dluzej i wiekszym lotem dam znac.
pzdr
Wpłaciłem 1000PLN dostałem 750, przez tydzień wyrobiłem 1000PLN. potem czekałem, aż skończy się okres promocji ( 1 miesiąc ). Dostałem 250 PLN i bez żadnego problemu wypłaciłem 3000PLN. Ktos ei nie czuje na silach grania minilotem przy 1k, nei bierze udzialu, proste.
Co do promocji VIP. Jasno napisane, trzeba wykręcic 250 lotów co przy depie 100K+ to chyba zaden problem. Kto sie nie czuje na silach nie bierze udzialu, proste.
Z osobistych doświadczeń: 5 lotów wchodzi śmiało i miękko. Rekwot mi się kilka zdarzyło. Co do danych, nie miałem nigdy poslizgu, ani rozszezonego spreadu.
Jak pogram dluzej i wiekszym lotem dam znac.
pzdr
Jeśli zarobienie 100% (niech będzie nawet, że tylko 57%) to dla Ciebie taki pikuś to dziwię się , że chciało Ci się schylać po marne 1000 PLN. Już dawno powinieneś mieć na koncie miliony $.ziom_szybkiego_lopeza pisze:Zamówiłem kuriera, umowa była u mnie po dwóch dniach, podpisałem, wysłałem, następnego dnia dzwonił ktoś z obsługi z hasłami i info na temat depo.
BTW. Hasło dostaje się dopiero po wpłacie , a nie przed. Proste.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
Pisząc, że dzwonili z hasłami i info o depo to miałem na myśli.
Nie wiem skąd u Ciebie taka wrogość, może masz jakieś kompleksy ?
Napisałem tylko, że promocja jest wiarygodna bo wypłacają, a Ty naskakujesz jak typowy polaczek z zawiścią i łapiesz za literówki.
Jak dorośniesz do grania na fx to też docenisz każde 1000zł
eot z mojej strony
hej
Nie wiem skąd u Ciebie taka wrogość, może masz jakieś kompleksy ?
Napisałem tylko, że promocja jest wiarygodna bo wypłacają, a Ty naskakujesz jak typowy polaczek z zawiścią i łapiesz za literówki.
Jak dorośniesz do grania na fx to też docenisz każde 1000zł

eot z mojej strony
hej

- aniacfiszan
- Gaduła
Ja też nie polecam tego brokera, jestem u nich ledwie jeden dzień a już są przeszkody przy realizacji zleceń i to nie w godzinach większej "ruchliwości" rynku, a teraz po 22, kiedy rynek praktycznie śpi, jedna próba, kolejna, przy trzeciej udało mi się zamknąć zlecenie. Nie wiem jak byłoby z realizacją tp, otwieraniem pozycji oczekujących. Długo u nich nie pobędę. Kolejny minus to wypłata bezpłatna od 500zł wzwyż, niby nic takiego, ale lubię wypłacić sobie czasem jakieś drobne na weekend bez ponoszenia za to niewspółmiernych do tego kosztów. Swapy też nie powalają, przykładowo eurusd -4.015, -4.732, gdzie dla porównania w takim fxpro mam np. dodatni swap dla eurusd na buy.
to Ci powiem jak bo widzialem, tzn cena mijala Twoj tp, a zlecenie dalej wisialo przez kilkanascie (kilkadziesiat) sekund.Nie wiem jak byłoby z realizacją tp, otwieraniem pozycji oczekujących
czasem mijalo tp raz, wracalo, mijalo drugi raz i dopiero laskawie zamykalo.
moze chwilowe problemy z plynnoscia,jestem u nich ledwie jeden dzień a już są przeszkody
choc zauwazylem ze przeszkody sa dostosowywane do zarabiajacej strategii
Da sie to latwo obejsc - wplacasz 500 i wyplacasz 500+jakies drobne na weekend.aniacfiszan pisze: Kolejny minus to wypłata bezpłatna od 500zł wzwyż, niby nic takiego, ale lubię wypłacić sobie czasem jakieś drobne na weekend bez ponoszenia za to niewspółmiernych do tego kosztów.
Niemniej i tak nie polecam, nie liczac promocji bo zdarza im sie poplynac z warunkami

Od bodajże wczoraj jest niższy spread na EURUSD 1,5 pipsa, a jesli ktos ma obrot wiekszy niz 30 lotow w poprzednim miesiacu to spread wynosi 1 pips.
Zmienili tez spread dla par ze zlotowka ale to juz jako ciekawostka bo tylko w ciagu dnia, w nocy jest tyle samo ile bylo.
Zmienili tez spread dla par ze zlotowka ale to juz jako ciekawostka bo tylko w ciagu dnia, w nocy jest tyle samo ile bylo.
Success lies on the far side of failure
No i co z tego..skoro server tak skonfigurowany,że poślizg to norma,requot też.. ogólnie zgroza.. na DT odpada. Prawie jak xtb..
Jak to jest być + 80 pips zamykać i być zdjętym do +20 po 10 próbach z requote co 10sek.. wstrzymwanie..
Takiego grania przecwiko to dawno nie widziałem..
Rynek bez tego jest trudny by sie tak użerać..
Jak to jest być + 80 pips zamykać i być zdjętym do +20 po 10 próbach z requote co 10sek.. wstrzymwanie..
Takiego grania przecwiko to dawno nie widziałem..
Rynek bez tego jest trudny by sie tak użerać..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
No to mamy MetaTrader 5 u polskiego brokera
http://www.noblemarkets.pl/handel/rachu ... arkets-mt5
ciekawe jak to działa..

ciekawe jak to działa..
-
- Bywalec
Witam wszystkich forumowiczówrdx130 pisze:No to mamy MetaTrader 5 u polskiego brokera![]()
ciekawe jak to działa..
MetaTrader 5 w Noble Markets działa bardzo dobrze, zachęcamy do testów wersji demonstracyjnej:
http://www.noblemarkets.pl/na-start/tra ... -markets-5
i oczywiście przekonania się o zaletach systemu na realnych inwestycjach.
Rynkowe warunki na blisko 50 parach walutowych oraz GPW w jednym systemie, super szybka realizacja, głębokość rynku, One Click Trading, rynek automatów i wiele innych.
Spread zmienny , dla EURUSD waha się na poziomie 0,1 – 0,6 pipsa, prowizja 0,005% , dla klientów którzy dokonają w miesiącu 30 lots na dowolnych parach, kolejny miesiąc na EURUSD 0,004%
W razie pytań służę pomocą