VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

Kulatg pisze:Hej zastanawia mnie jedna dlaczego tak wszyscy jada po Zicmarze ?? co on takiego zrobil ze tak jedziecie ??? nie znam calej sytuacji i z checia ja poznam
W czym problem? Idź na szkolenie ...
Szukałeś mentora "w cztery oczy" ... Co prawda będzie "tylko" przez skype, ale za to dużo taniej niż zakładałeś ...

Kulatg
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kulatg »

Archanioł pisze:Kulatg napisał:
Hej zastanawia mnie jedna dlaczego tak wszyscy jada po Zicmarze ?? co on takiego zrobil ze tak jedziecie ??? nie znam calej sytuacji i z checia ja poznam

W czym problem? Idź na szkolenie ...
Szukałeś mentora "w cztery oczy" ... Co prawda będzie "tylko" przez skype, ale za to dużo taniej niż zakładałeś ...
Problem to ja widze ze Ty masz sam z SOBA !!! zapytalem normalnie widze ze jedziecie ponim caly czas wiec zapytalem normalnei jak czlowiek tak !!!!! wiec w czym TWOJ PROBLEM !!! ?? co zapytac sie nie mozna ,,,

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

W którym momencie kolego ktoś tu jedzie po Zicmarze? Myślę że dziennik - jeśli Vinci go nie prowadzi warto byłoby zamknąć. Inaczej może wywiązać się tu kolejna dyskusja o systemie, która tak jak napisał ostatnio daro - będzie jedynie nabijała zainteresowanych jego autorowi, którzy nie znają sytuacji ale widzą że "coś się mówi".
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Kulatg
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kulatg »

Good Will Hunting pisze:napisał ostatnio daro - będzie jedynie nabijała zainteresowanych jego autorowi, którzy nie znają sytuacji ale widzą że "coś się mówi".
no wlasnie jaka jest sytuacja mozesz oswiecic mnie prosze :) z gory dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz i pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

zimcar odnalazł złotego grala treidnigu na ktorym zarabia ale tylko dzięki szkoleniom bo nie potrafi go używać na fx, ot cała historia :) a czy tym złotym gralem są szkolenia i zarabianie na nowicjuszach to trzeba już odpowiedzieć sobie samemu ;)

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Caly temat o systemie max, masz tutaj kolego:

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... 05&start=0

Jeśli nie szkoda ci czasu na czytanie kilkudziesięciu stron bezsensownych słownych przepychanek z których absolutnie nic nie wynika to miłej zabawy, noc jest jeszcze młoda, otwórz temat i wgryzaj się w niego, a temu dzienni.. tfu reklamie dajmy umrzeć zasłużoną śmiercią naturalną.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

System Max [*] Zapalmy znicz :cry:

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

Good Will Hunting, rozczaruję Cię, ale to nie koniec dziennika :( Zwyczajnie nie mam czasu przez pewne względy, ale czasem wrzucę co ciekawsze trade'y...

Także z riderą za bardzo nie spieszcie się z kondolencjami, nie tym razem :idea:
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Już nie będziesz wrzucał wszystkich swoich tradeów? Czyżby miałoby to mieć jakiś związek z Twoim przejściem na real?

Awatar użytkownika
Archanioł
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Archanioł »

Kulatg pisze:Problem to ja widze ze Ty masz sam z SOBA !!! zapytalem normalnie widze ze jedziecie ponim caly czas wiec zapytalem normalnei jak czlowiek tak !!!!! wiec w czym TWOJ PROBLEM !!! ?? co zapytac sie nie mozna ,,,
Wiesz jeśli mam jakieś problemy, to na pewno nie z samym sobą.

Zapytać oczywiście można, ale jak widzisz są rózne opinie na temat systemu MAX i samego Zicmara. Wiec skoro do tej pory czytając forum nie wyrobiłeś sobie zdania, to chyba najlepiej będzie jak pójdziesz na szkolenie i sam stwierdzisz czy jest system czy go nie ma itd ...

ODPOWIEDZ