VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach
Przepraszam- następne screeny będę wklejał ze skalą i czasem- błąd początkującego.
Wszystkie moje transakcje są zawierane na parze EUR/USD.
Tymczasem w załączniku poprawione.
Naturalnie że gram na demo, uczę się.
Wklejam screeny udanych transakcji. Trudno żebym się chwalił nieudanymi:)
Wejścia Vinciego pomagają, bo można jest je odszukać i zobaczyć jak w tych miejscach układają się średnie- gdy widoczna jest skala czasu rzecz jasna:)
Rider- Twoje domysły nie są prawdziwe- ani nie mam nic reklamować, ani nie dostałem nic za darmo. Wklejam screeny bo udało mi się wejść w dobrym momencie i wiem że ktoś może z tego skorzystać.
Kulatg- jak ze wszystkim- są zwolennicy i przeciwnicy. Przeciwnicy zawsze głośniej krzyczą, ot i tyle.
Wejścia Vinciego pomagają, bo można jest je odszukać i zobaczyć jak w tych miejscach układają się średnie- gdy widoczna jest skala czasu rzecz jasna:)
Rider- Twoje domysły nie są prawdziwe- ani nie mam nic reklamować, ani nie dostałem nic za darmo. Wklejam screeny bo udało mi się wejść w dobrym momencie i wiem że ktoś może z tego skorzystać.
Kulatg- jak ze wszystkim- są zwolennicy i przeciwnicy. Przeciwnicy zawsze głośniej krzyczą, ot i tyle.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Pod platformę MT4 dukasa się da. Zresztą jeśli ma jforex to jeszcze lepiej, bo tam się nie da sfałszować nijak statementu więc kiedy Vinci będzie się chciał pochwalić zaległymi tradeami - tymi na które teraz nie ma czasu - po prostu wrzuci statement i po robocie.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
bolekkk,bolekkk pisze:Przepraszam- następne screeny będę wklejał ze skalą i czasem- błąd początkującego.
screen nr1 to sprzedawałeś solidne wsparcie (pomimo jego przetestowania) - ja bym się bał. Podobnie z pierwszym tradem ze screenu nr2. Ostatnie 2 trade'y - super.
Do odważnych świat należy.