archiwum
-
- Stały bywalec
Mała analiza w nowym roku-kabel ponieważ ostatnio coraz bardziej mnie interesuje ta para,ok 80% wejść robię właśnie na kablu-jest bardziej ,,przewidywalna" ta para walutowa.
Screen z TF dziennego,układ ,który zaznaczyłem w ,,strefie" jest jak dla mnie dość pewny,ponieważ widziałem kilka razy jak to działa,dodatkowo naniosłem też LT z D1.Oczywiście w dużej mierze zależy od wszelkiego rodzaju ważnych,,info" z rynku,ale zakładam ,że strefa euro w najbliższym czasie nie dostanie zastrzyku w postaci dodruku.Jeżeli poziom w okolicach 1,5760-1,5780( no może troszkę niżej) zadziała to spadek moze być do okolic 1,5000 tam jest mocny opór na LT wyznaczonej z TF tygodniowego więc reakcja pewnie będzie.To tyle co do moich ,,wizji" odnośnie kabla,a jak to się zrealizuje czas pokaże,pzdr w nowym roku dla wszystkich, i zapraszam do komentarzy.
Screen z TF dziennego,układ ,który zaznaczyłem w ,,strefie" jest jak dla mnie dość pewny,ponieważ widziałem kilka razy jak to działa,dodatkowo naniosłem też LT z D1.Oczywiście w dużej mierze zależy od wszelkiego rodzaju ważnych,,info" z rynku,ale zakładam ,że strefa euro w najbliższym czasie nie dostanie zastrzyku w postaci dodruku.Jeżeli poziom w okolicach 1,5760-1,5780( no może troszkę niżej) zadziała to spadek moze być do okolic 1,5000 tam jest mocny opór na LT wyznaczonej z TF tygodniowego więc reakcja pewnie będzie.To tyle co do moich ,,wizji" odnośnie kabla,a jak to się zrealizuje czas pokaże,pzdr w nowym roku dla wszystkich, i zapraszam do komentarzy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2012, 17:39 przez Mr.T, łącznie zmieniany 1 raz.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Może to i głupie pytanie, albo takie na które nie możesz odpowiedzieć ale cholernie ciekawi mnie do czego służą Ci te poziome linie i czemu jest ich tak dużo. To w ogóle możliwe żeby do czegokolwiek wykorzystywać takie zagęszczenie tych linii? Czy one są w jakikolwiek sposób związane ze szczytami cieniów i korpusów ostatnich świeczek?
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Co się stało,że Napisałeś tak długi postMr.T pisze:Mała analiza w nowym roku-kabel ponieważ ostatnio coraz bardziej mnie interesuje ta para,ok 80% wejść robię właśnie na kablu-jest bardziej ,,przewidywalna" ta para walutowa.

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- Good Will Hunting
- Pasjonat