archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

Awatar użytkownika
grafmax
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: grafmax »

Sporą cierpliwością się wykazałeś żeby wyczekać taki trade na takim anemicznym rynku jaki widzimy ostatnimi dniami. Brawo :!:

CannabisWhisky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: CannabisWhisky »

Mr.T pisze:Pozycjonowanie dziennika :sylwester:
Kabel na raty +5,4,+143
Czy moglbys opisac dlaczego akurat tam wejscie dla tego trejdu +143? Jak zidentyfikowałes ta formacje by wejsc akurat tam i jaki byl SL?

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

CannabisWhisky pisze:Czy moglbys opisac dlaczego akurat tam wejscie dla tego trejdu +143? Jak zidentyfikowałes ta formacje by wejsc akurat tam i jaki byl SL?
....a to takie moje wejścia :mrgreen: napewno nie było przypadkowe ,a SL był z tego co pamiętam 6,2 pipsa

Mr.T

Mała analiza w nowym roku-kabel ponieważ ostatnio coraz bardziej mnie interesuje ta para,ok 80% wejść robię właśnie na kablu-jest bardziej ,,przewidywalna" ta para walutowa.
Screen z TF dziennego,układ ,który zaznaczyłem w ,,strefie" jest jak dla mnie dość pewny,ponieważ widziałem kilka razy jak to działa,dodatkowo naniosłem też LT z D1.Oczywiście w dużej mierze zależy od wszelkiego rodzaju ważnych,,info" z rynku,ale zakładam ,że strefa euro w najbliższym czasie nie dostanie zastrzyku w postaci dodruku.Jeżeli poziom w okolicach 1,5760-1,5780( no może troszkę niżej) zadziała to spadek moze być do okolic 1,5000 tam jest mocny opór na LT wyznaczonej z TF tygodniowego więc reakcja pewnie będzie.To tyle co do moich ,,wizji" odnośnie kabla,a jak to się zrealizuje czas pokaże,pzdr w nowym roku dla wszystkich, i zapraszam do komentarzy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2012, 17:39 przez Mr.T, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Może to i głupie pytanie, albo takie na które nie możesz odpowiedzieć ale cholernie ciekawi mnie do czego służą Ci te poziome linie i czemu jest ich tak dużo. To w ogóle możliwe żeby do czegokolwiek wykorzystywać takie zagęszczenie tych linii? Czy one są w jakikolwiek sposób związane ze szczytami cieniów i korpusów ostatnich świeczek?
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Mr.T

Good Will Hunting pisze:do czego służą Ci te poziome linie
do zarabiania :mrgreen:

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Mr.T, a ta LT z W1 z technicznego punktu ma dla ciebie znaczenie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Mr.T pisze:Mała analiza w nowym roku-kabel ponieważ ostatnio coraz bardziej mnie interesuje ta para,ok 80% wejść robię właśnie na kablu-jest bardziej ,,przewidywalna" ta para walutowa.
Screen z TF dziennego,układ ,który zaznaczyłem w ,,strefie" jest jak dla mnie dość pewny,ponieważ widziałem kilka razy jak to działa,dodatkowo naniosłem też LT z D1.Oczywiście w dużej mierze zależy od wszelkiego rodzaju ważnych,,info" z rynku,ale zakładam ,że strefa euro w najbliższym czasie nie dostanie zastrzyku w postaci dodruku.Jeżeli poziom w okolicach 1,5760-1,5780( no może troszkę niżej) zadziała to spadek moze być do okolic 1,5000 tam jest mocny opór na LT wyznaczonej z TF tygodniowego więc reakcja pewnie będzie.To tyle co do moich ,,wizji" odnośnie kabla,a jak to się zrealizuje czas pokaże,pzdr w nowym roku dla wszystkich, i zapraszam do komentarzy.
Co się stało,że Napisałeś tak długi post :)
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Istotnie bardzo ciekawą sytuację mamy na kablu. Wykres W1:

Obrazek
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Mr.T

brother pisze:a ta LT z W1 z technicznego punktu ma dla ciebie znaczenie?
ma znaczenie oczywiście tym bardziej na tym TF-ie
mandrejk pisze:Co się stało,że Napisałeś tak długi post
czułem,że muszę coś napisać :D

ODPOWIEDZ