Kwestia bezpieczeństwa - jakie kryteria się na to składają?
Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Chyba każdy broker go ma
. Natomiast u ECN jest on rynkowy i nie stanowi wynagrodzenia brokera.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Sorry że się wtrącam, ale ponawiam pytanie, bo widzę że jednak ktoś tu zagląda.
Czy klin zniżkujący w trendzie zniżkowym, będący formacją odwrócenia tego trendu występuje tylko w zwykłej formie klina, czy też w postaci klina odwróconego?
W formacji odwrócenia trendu wzrostowego z tego co wyczytałem wyróżnia się m.in. klin zwyżkujący i klin odwrócony zwyżkujący. Czy analogicznie jest z trendem spadkowym, czy tylko zwykły klin zniżkujący można brać za formację odwrócenia tego trendu?
Pozdrawiam
Czy klin zniżkujący w trendzie zniżkowym, będący formacją odwrócenia tego trendu występuje tylko w zwykłej formie klina, czy też w postaci klina odwróconego?
W formacji odwrócenia trendu wzrostowego z tego co wyczytałem wyróżnia się m.in. klin zwyżkujący i klin odwrócony zwyżkujący. Czy analogicznie jest z trendem spadkowym, czy tylko zwykły klin zniżkujący można brać za formację odwrócenia tego trendu?
Pozdrawiam
Prowizję i minimalny spread miało być tj rynkowy. Ciezki dzień dzisiaj za mną 
Dzieki za uwagę.
Dodano po 1 godzinach 58 minutach:
Czy istnieje coś takiego jak statystyka zawartych transakcji tj. w dniu ....., na parach ....., otwarto"x" lotów, co stanowi "y" % ogólnego obrotu w danym dniu?. A jeszcze lepiej, gdyby tak z podziałem na poz. krótką i długą?. Może jakieś tabele?
Dzieki za uwagę.
Dodano po 1 godzinach 58 minutach:
Czy istnieje coś takiego jak statystyka zawartych transakcji tj. w dniu ....., na parach ....., otwarto"x" lotów, co stanowi "y" % ogólnego obrotu w danym dniu?. A jeszcze lepiej, gdyby tak z podziałem na poz. krótką i długą?. Może jakieś tabele?
Dziękuję i pozdrawiam.
-
Cadermo
Bez %-owego udziału w danym okresie - skrypt.Fx_boy pisze:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2011, 20:50 przez bbq, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Rider, znowu coś nowego. Nie wiem jak po wybraniu raportu wybrać datę?,- nie mam takiej opcji. To dotyczy mojego rachunku - przydatne.
Zapomniałem wcześniej dodać, że chodzi mi o statystykę zawartych transakcji w danym dniu na całym rynku forex - taki światowy wolumen obrotu z podziałem na udział danych par walutowych
Dodano po 4 minutach:
Bakubaq dodałem. Jest we wskaźnikach własnych ale nie daje się otworzyć na wykresie. Miało być w indicators?
Teraz doczytałem skrypt!. No nie powiem... dobre, wszystko jak na tacy.
Zapomniałem wcześniej dodać, że chodzi mi o statystykę zawartych transakcji w danym dniu na całym rynku forex - taki światowy wolumen obrotu z podziałem na udział danych par walutowych
Dodano po 4 minutach:
Bakubaq dodałem. Jest we wskaźnikach własnych ale nie daje się otworzyć na wykresie. Miało być w indicators?
Teraz doczytałem skrypt!. No nie powiem... dobre, wszystko jak na tacy.
Dziękuję i pozdrawiam.
-
Cadermo
Gdzieś w necie takie coś widziałem ,na mt4 nigdy. Z drugiej strony nie wiem po co Ci to? Nie lepiej oglądać sobie jaki był zakres ceny w pipsach? Taka rada ode mnie ,skup się na jednej parze ,ewentualnie na kilkuFx_boy pisze: całym rynku forex - taki światowy wolumen obrotu z podziałem na udział danych par walutowych Wink
Jak się wkurzę to zaatakuję wybraną parę walutową i wytnę stopy wszystkim grubasom .... po to, aby ich tego oduczyć i wtedy będziemy mogli spokojnie tradowaćridera pisze: Z drugiej strony nie wiem po co Ci to?
Tego się trzymam od samego początku, podglądam 6-8 par i nic więcej, a ćwiczę na 2-ch max. 3-ch w tym samym czasie. Priorytet - edekridera pisze:Taka rada ode mnie ,skup się na jednej parze ,ewentualnie na kilku
Może tego szukałem: http://www.myfxbook.com/community/outlook
to tak na szybko....
Dziękuję i pozdrawiam.