telefon do tradingu
Już same platformy na Androida są dość sporą rzadkością i wszystkie które widziałem dawały tylko podgląd do samego wykresu bez możliwości robienia analizy...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Na Androida jest sporo platform ale faktycznie wszystkie mają ograniczoną funkcjonalność. Ten Trade Interceptor jednak odstaje, jeśli chodzi o analizę wykresów to ma wszystko co potrzebne. Ale szkoda, że na stronie nie piszą z jakich brokerów można korzystać za ich pośrednictwem...
Okej, znalazłem listę brokerów, dość krótka, szkoda. Planowałem wymianę telefonu i myślałem o czymś z Androidem ale wygląda na to, że zostanę przy poczciwym Windows Mobile
Okej, znalazłem listę brokerów, dość krótka, szkoda. Planowałem wymianę telefonu i myślałem o czymś z Androidem ale wygląda na to, że zostanę przy poczciwym Windows Mobile
Re: .;.
Oczywiście, działa bez problemów. Miej jednak na uwadze, że słabe połączenie (np. edge lub zwykły gprs) to większe lagi między zleconą akcją a jej realizacją.kargi pisze: chyba nie powinno byc problemu w przypadku terminala pracujacego na necie mobilnym np.play?
Poza tym typowy wykres idący do telefonu nie przekracza 10kb (choc to zależy od rozdzielczości urządzenia docelowego). Pozostałe sprawy (kwotowania, zlecenia) to pojedyncze bajty.
Przyszło mi wreszcie zacząć przygodę z mobilnym internetem. Jak to wszystko czytam to pojawiaja sie sprzeczne informacje.
Mam więc pytanie ;
czy posiadając smartfona z Windows Mobile mogę sobie wgrać MT4 Mobile i zalogować się do dowolnego brokera ? Nawet takiego,który nie oferuje MT4 Mobile ?
Czy MT4 Mobile można pobrac za darmo ? Jak ta to gdzie ?
Czy lepiej sprawić sobie smartfona z Androidem i zainstalować to co oferuje broker ? ( coś na wzór MT4 ).
Proszę o rozwianie moich wątpliwości.
Mam więc pytanie ;
czy posiadając smartfona z Windows Mobile mogę sobie wgrać MT4 Mobile i zalogować się do dowolnego brokera ? Nawet takiego,który nie oferuje MT4 Mobile ?
Czy MT4 Mobile można pobrac za darmo ? Jak ta to gdzie ?
Czy lepiej sprawić sobie smartfona z Androidem i zainstalować to co oferuje broker ? ( coś na wzór MT4 ).
Proszę o rozwianie moich wątpliwości.
Solą życia jest kasa.