Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
- Good Will Hunting
- Pasjonat
No tak zrobiłem tylko nie wyświetla mi się ilość kapitału..;/Nie wiem gdzie go sprawdzić. Na stronie brokera gdy się zaloguje wszystko jest. lecz gdy zaloguje się na mt4 połączenie jest uzyskane, ale nie pisze nic o wielkosci kapitału;/
Jest wyświetlony zysk a pod nim 0.00.Natomiast w koncie demo wyswietlało mi wielkośc kapitału..
Jest wyświetlony zysk a pod nim 0.00.Natomiast w koncie demo wyswietlało mi wielkośc kapitału..
Bilans konta jest z lewej strony. Wrzuć scena a łatwiej bedzie pomoc.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ehh... Przejdź z historii w zakładkę Handel... 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jak widać na koncie jest po prostu zero
. Ale bilans jest.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu