Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Chciałbym zaznaczyć sobie w MT4 na wykresie pory dnia jako podświetlenie w tle świec. Tzn np 00:00-08:00 tło wykresu podświetlone na niebieski 08:00-16:00 czerwone, 16:00-24:00 żółte.
Nie chce robić tego ręcznie, chciałbym to zrobić "z automatu" na cały wykres łącznie z historią.
Czy coś takiego jest możliwe?
Nie chce robić tego ręcznie, chciałbym to zrobić "z automatu" na cały wykres łącznie z historią.
Czy coś takiego jest możliwe?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam wszystkich
Z racji tego ze,na temat forex jest całe mnóstwo informacji trudno mi sie doszukac opowiedzi na kilka pytań próbuje od wczoraj ale nie jestem pewien wiec prosze o pomoc::
1.Od jakiego najmniejszego kapitąłu mozna rozpoczac handel walutami? gdzie niegdzie widziałem ze potrzebne jest 50zł a u niektórych minimum 100$.
2.Jaka najlepsza platforma dla kompletnego amatora,czytałem tu na forum o Oanda czy bedzie to opowiednie na poczatek?
3.chciałebym na sam poczatek poćwiczyc na wirtualnej gotówce najlepiej bez zbednych rejestracji na jakis stronach czy platfmach jest to mozliwe?
to wszystko z góry dziekuje za odpowiedz.pozdrawiam
Z racji tego ze,na temat forex jest całe mnóstwo informacji trudno mi sie doszukac opowiedzi na kilka pytań próbuje od wczoraj ale nie jestem pewien wiec prosze o pomoc::
1.Od jakiego najmniejszego kapitąłu mozna rozpoczac handel walutami? gdzie niegdzie widziałem ze potrzebne jest 50zł a u niektórych minimum 100$.
2.Jaka najlepsza platforma dla kompletnego amatora,czytałem tu na forum o Oanda czy bedzie to opowiednie na poczatek?
3.chciałebym na sam poczatek poćwiczyc na wirtualnej gotówce najlepiej bez zbednych rejestracji na jakis stronach czy platfmach jest to mozliwe?
to wszystko z góry dziekuje za odpowiedz.pozdrawiam
Każdy broker stawia inne wymagania min. kapitału, a niektórzy nie określają go wcale więc teoretycznie można zacząć z każdą kwotą. W praktyce różnie bywa.Rychu pisze:1.Od jakiego najmniejszego kapitąłu mozna rozpoczac handel walutami? gdzie niegdzie widziałem ze potrzebne jest 50zł a u niektórych minimum 100$.
Na początek każde demo będzie wskazane byś zobaczył jak to działa. Potem potestuj kilka platform i zobaczysz sam która najbardziej Ci odpowiada.Rychu pisze:2.Jaka najlepsza platforma dla kompletnego amatora,czytałem tu na forum o Oanda czy bedzie to opowiednie na poczatek?
Na większości jest to możliwe. Poszukaj, bo jest tego cała masaRychu pisze:3.chciałebym na sam poczatek poćwiczyc na wirtualnej gotówce najlepiej bez zbednych rejestracji na jakis stronach czy platfmach jest to mozliwe?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Rychu: google.pl => broker forex. Jednak najpierw radziłbym Ci poczytać ogólnie o forexie, bo nie jest to handel walutami, jak piszesz. Jeśli za kilka dni będziesz miał konkretne pytania, pisz śmiało, na pewno ktoś odpowie. Na razie to Ty nie wiesz o co pytać, a my nie wiemy co odpowiadać ;-)
Jeśli chodzi o rejestrację, to każdy wymaga, ale nie ma obowiązku podawania prawdziwych danych, poza działającym mailem.
Do obsługi najbardziej popularny jest Meta Trader 4.
Jeśli chodzi o rejestrację, to każdy wymaga, ale nie ma obowiązku podawania prawdziwych danych, poza działającym mailem.
Do obsługi najbardziej popularny jest Meta Trader 4.
Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592