2) Dałem najbardziej aktualne - najświeższe wejście, a nie wejście najlepsze. To nie na tym rzecz polega żeby wklejać do dziennika same trade'y po 300-500 pipsów i onanizować się nimi kiedy na koncie świecą pustki. Ja popełniłem tutaj błąd - nie potrzymałem pozycji do TP ponieważ wolałem ją zamknąć z zyskiem ponad 100 pipsów i wyjść na zajęcia. Twojej ocenie pozostawiam czy pozycje dające profit tej skali są złe czy dobre. Ja przestałem myśleć za dużo - zostawiłem to na inne dziedziny - i przyjąłem schemat 0,1; pozycja dobra - zyskowna, pozycja zła - stratna.
Chyba kiepsko czytasz wykresy kolego. Na plus byłem już jakieś 50 pipsów wyżej.ale ty w strachu od razu ja zamknales jak tylko zaczela byc na plus
Jak widać nie każdy. Ty np. nie.widzi to kazdy kto ma chociaz troche doczynienia z forexem na koncie real
Na co nabrać? Przecież wyraźnie widać, że pozycji nie zamknął TP tylko zamknąłem ją ręcznie z zyskiem.i wisi mi czy zarabiasz czy nie, ale ktos nowy moze dac sie po prostu nabrac
Nie zgłosiłem Twojego posta. Szczerze mówiąc nawet go nie widziałem. Wnioskuję że to ten w wypowiedzi michała.zglaszaj sobie posty faktow to nie zmieni
W ogóle do póki nie wdałem się z Tobą w dyskusję byłem przekonany że jestem ostatnią osobą którą można tu posądzić o jakieś konszachty z moderatorami