AliorTrader - ECN.
-
- Bywalec
Ta sama sytuacja, lecz kod sms normalnie przyszedł.banderas81 pisze:hmm dziwna sprawa. zerwało połączenie z platformą, i żeby połączyć się znowu potrzebował hasła sms. sms jednak nie przychodzi, wpisałem więc cokolwiek i przyjął kod...wyłączyli autoryzację?
Chciałem zauważyć, że na realu drugi raz mi się to zdarza...co niezbyt dobrze świadczy o aliorze....
Przerwa rzędu ok. 2 min.
kiedys awarie w aliorze trwaly po 6-8 godzinVerbatino pisze:Ta sama sytuacja, lecz kod sms normalnie przyszedł.banderas81 pisze:hmm dziwna sprawa. zerwało połączenie z platformą, i żeby połączyć się znowu potrzebował hasła sms. sms jednak nie przychodzi, wpisałem więc cokolwiek i przyjął kod...wyłączyli autoryzację?
Chciałem zauważyć, że na realu drugi raz mi się to zdarza...co niezbyt dobrze świadczy o aliorze....
Przerwa rzędu ok. 2 min.
znowu awaria
a dzisiaj strata
s\l stal sie bardzo plynny i zadzialal o wiele za pozno niz byl ustawiony
a w tym momencie instrument nietransakcyjny
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Nie odnotowaliśmy żadnych problemów z Platformą Transakcyjną. W razie wątpliwości związanych ze zrealizowanym SL proszę o kontakt z Infolinią Biura Maklerskiego (19 503).pittnyc pisze:kiedys awarie w aliorze trwaly po 6-8 godzin
znowu awaria
a dzisiaj strata
s\l stal sie bardzo plynny i zadzialal o wiele za pozno niz byl ustawiony
a w tym momencie instrument nietransakcyjny
Pozdrawiam,
Dariusz Wiśniewski
Alior Bank musi parę rzeczy.. dopracować..Viollka25 pisze:zaladuje sie i sie wiesza platforma, za kazdym razem, a tych razow bylo duzo.
Niemniej samo to że mamy pierwszy w Polsce Alior bank ECN... jest moim zdaniem rewolucją w bankowości..//przynajmniej bankowcy przestają nas traktować jak niedorozwojów...//
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Szczerze ?.zz masz konto w aliorze? Czy niech was dymają a nie mnie ale fajnie że to ecn?
Eksperymentuję...
Mnie analizy zajmują co najmniej parę godzin,jeżeli płacę prowizję to nie chcę mieć 25 rekwotów pod rząd...
Reasumując cały czas szukam .
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
Na ECN rekwotowania nie występują. Nigdzie.zz pisze:jeżeli płacę prowizję to nie chcę mieć 25 rekwotów pod rząd...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu