ZZ no bądź poważny no po coś wykupywali wyłączność na Polske i wątpię żeby marudzenie userów z tego forum coś zmieniło.zz pisze:Pytanie do Panów z Aliora
Została podana oficjalna informacja że powstanie w Polsce Barclays Bank,który też zaoferuje pro tradera.
Czy możemy liczyć na to że Państwa Bank nie będzie protestował ponieważ macie wyłączność na Polskę ?.
Chodzi mi o to że im więcej takich instytucji tym znacząco poprawia się bezpieczeństwo obrotu.
Pozdrawiam.
AliorTrader - ECN.
Łączenie Paneli Alior Trader
Witam,
a ja mam takie pytanko, malutkie.... nigdzie nie znalazłem odpowiedzi więc się pytam...
chciałbym zrobić coś takiego jak w dukasie, a mianowicie mam otwarte 3 wykresy i gdy kliknę na wykres np (1) to mi się zmienią dane dla panelu "Złóż zlecenie" (2) i gdy następnie nacisnę kolejną zakładkę z następnym wykresem to te dane w pkt 2 też chciałbym aby mi się zmieniły....
jest coś takiego możliwe?? czy tylko poprzez kliknięcie "przycisku" przy każdym wykresie i pojawienie się tego okienka z prawej strony (3)???
dzięki za odpowiedź
pozdrawiam
a ja mam takie pytanko, malutkie.... nigdzie nie znalazłem odpowiedzi więc się pytam...
chciałbym zrobić coś takiego jak w dukasie, a mianowicie mam otwarte 3 wykresy i gdy kliknę na wykres np (1) to mi się zmienią dane dla panelu "Złóż zlecenie" (2) i gdy następnie nacisnę kolejną zakładkę z następnym wykresem to te dane w pkt 2 też chciałbym aby mi się zmieniły....
jest coś takiego możliwe?? czy tylko poprzez kliknięcie "przycisku" przy każdym wykresie i pojawienie się tego okienka z prawej strony (3)???
dzięki za odpowiedź

pozdrawiam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W Niemczech nie ma w ogóle bankowości i nie ma takiej potrzeby aby była ...., mam Kolegę na granicy niemiecko /.duńskiej który przez cztery lata brał bezrobocia // po stronie Duńskiej// po prawie 10 000 zł miesięcznie // na polskie//,po co bankowość inwestycyjna w takiej sytuacji?,po co ludzie mają kombinować i się przemęczać?.TM pisze:Zresztą DB też miało detal FX jako dbFX i jak widać długo nie pociągnęli.
Do pupki jednak nam takich warunków nie stworzą to poważna bankowość musi stać się jednym z fundamentów naszego życia...
Pozdrawiam.
PS rozmawiałem w kilku bankach niemieckich .. i powiem Koledze tyle ..kabaret niewyobrażalny...// prawdopodobnie bankierzy Niemieccy są z nadania politycznego..innej możliwości nie ma..///
Dopiero przez takie rozmowy w centralach Niemczech widzę niewykorzystany potężny potencjał jaki drzemie .. w Polakach ..
Reasumując Szacun dla Alior Banku za pierwszy ECN w Polsce.
Pozdrawiam.
Dodano po 13 minutach:
Ps. niejako na potwierdzenie przypomniałem sobie bardzo zabawną sytuację z przed 25 lat gdy były spadki to niemieckie banki zablokowały handel w Niemczech ..,znajomi handlowali niemieckimi papierami przez Azję...// ubaw po pachy...//..szkoda że nic się u nich nie zmieniło...
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Nie nie ma takiej możliwości. Jedynie przez zdalny pulpit, ale jest to rozwiązanie skrajne.ureus pisze:Czy jest możliwość dostępu do rachunku w Alior i ewentualnego inwestokwania z poziomu smartfonów z Androidem?
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
Re: Łączenie Paneli Alior Trader
Doradzam wyłączenie zakładki złóz zlecenie, a włączyć panel dostępny z przycisku dostepnego przy wykresie, dzieki niemu bedziesz mial pewnosc ze zawsze skladasz zlecenie zawsze na odpowiedni instrument (formatka zlecenia nie rozni się)arcio pisze:Witam,
dzięki za odpowiedź![]()
pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
musisz pobrać .net framework'a 3.5 link jest dostepny stronie aliorbank.pl odsyła on na strone microsoft'u
poniżej przesyłam link'a:
http://www.microsoft.com/downloads/pl-p ... 8d977d32a6
Wielkie dzięki, już działatefal pisze:musisz pobrać .net framework'a 3.5 link jest dostepny stronie aliorbank.pl odsyła on na strone microsoft'u

Jutro mój wielki powrót po pół roku do forexu.