Jak uniknac podgladania przez brokera stylu gry?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
enjoy_xx
Stały bywalec
Stały bywalec

Jak uniknac podgladania przez brokera stylu gry?

Nieprzeczytany post autor: enjoy_xx »

Witam, mam pytanie jak w temacie. Wymyslilem sobie pewna bardzo prosta strategie inwestowania. Poswoiecilem na to sporo czasu i pieniedzy. Strategia jest banalnie prosta, wystarczy spojrzec na 5 ostatnich transakcji aby zrozumiec na czym polega.
I teraz mam dylemat. Jestem po dlugich testach I chcialbym zaczac inwestowac na jakims realnym koncie ale boje sie ze jak broker zobaczy rentownosc 20% konta miesiac w miesiac na pewno sie nim zainteresuje I bez problemu moze mi podebrac moja strategie. I wlasnie tego chcialbym uniknac.

Macie jakies pomysly?
Obrazek

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

graj na ECN oni mają mniejsze ochotę na śledzenie graczy :p ale jak tak patrze na twojego myfxbooka to chyba nie mowisz poważnie że po tylu trejdach znalazleś zlotego grala ? ;p

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Nie graj.
Co za bzdurny post. Chcę grać ale nie mogę grać bo ktoś odkryje super hiper tajemnice. To chcesz grać czy nie ?

Vindykator

Nieprzeczytany post autor: Vindykator »

Bez przesady, zapewniam Cię że 20% stopa zwrotu miesięczna nie zrobi żadnego wrażenia na uczciwych brokerach.

Jeśli się boisz to faktycznie nie graj i nie zarabiaj :D

Awatar użytkownika
enjoy_xx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: enjoy_xx »

Ten podpisany pod profil fxbook to stare dzieje, nie ma nic wspolnego z moja strategia. Nie poznalem zadnej tajnej tajemnicy jak wyciagnac milion z forexu. Porostu mam bardzo banalny ale skuteczny na 20% depo system, w ktorym wystarczy podejrzec 5 zlecen z rzedu aby poznac jak dziala. I wlasnie o to sie boje, co za problem wrzucic na youtuba i dupa 2 lata pracy pojda na marne.
Obrazek

Vindykator

Nieprzeczytany post autor: Vindykator »

No to masz problem stary 8)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Myślisz ze jak broker to zobaczy to zacznie zarabiać twoim systemem grając sam u siebie ?;) ty na tym napewno nie ucierpieć chyba ze bedziesz liczył stratę jako zysk brokera którym się z tobą nie podzielił ;p

Awatar użytkownika
Foregin
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Foregin »

Ogolnie mowiac, zaden dobry broker nie bedzie pozpatrywac strategia tradera - to mu poprostu nie potrzebne. Bo on ma strategia, ktora w 1000 raz lepsze niz strategia jakikolwiek najlepszego Wielkiego tradera. Broker zarabia zawsze, i bez ryzyka, ale trader zarabia z ryzykom - brokeru to nie trzeba i nie ciekawe :)

Ale jezeli mimo wszystko masz taki strach - to sprobuj dzielic swoj system na kilka czesc i graj u dwoje albo trzech brokerow (jedno zlecenie u pierwszego, drugi - u drugiego i tak dalej), oczywiscie to potrzebuje wiecej dzialan z wplata i wyplata.

softkiler
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: softkiler »

A co go to obchodzi???

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

Foregin pisze:Bo on ma strategia, ktora w 1000 raz lepsze niz strategia jakikolwiek najlepszego Wielkiego tradera. Broker zarabia zawsze, i bez ryzyka, ale trader zarabia z ryzykom - brokeru to nie trzeba i nie ciekawe
kwintesencja systemu MM :D

ODPOWIEDZ