problem poruszny przez enjoy_xx napewno istnieje, ale nie przy 20%, zrob na swoim systemie 500% w 2 dni i napisz wowczas co bedzie sie dzialo,
proponuje wogole podzielic cash na czesci i wyprowadzic go z PL, jakies pomysly odnosnie brokerow ecn za granica?
Jak uniknac podgladania przez brokera stylu gry?
Jeśli chwilę przed zamknięciem pozycji przez TP owa zaświeci się na żółto, to znaczy, że jestem na DD? Miałem taką sytuację niedawno. W poniedziałek wpłaciłem 35 zł do FXSalt. W czwartek postawiłem piramidkę i dobiłem do 1330 zł w ciągu godziny (3700%). I właśnie te ostatnie kilka pozycji chwilkę przed zamknięciem podświetliło na żółto. Kolejnego dnia otworzyłem pozycję 0.01 lot i też trafiło w TP, ale tu nie było żółtego. Zafloodowałem serwer? Piramidka miała ponad 10 pozycji 

Trailing stopa miałeś włączonegopolaczeq pisze:Jeśli chwilę przed zamknięciem pozycji przez TP owa zaświeci się na żółto, to znaczy, że jestem na DD? Miałem taką sytuację niedawno. W poniedziałek wpłaciłem 35 zł do FXSalt. W czwartek postawiłem piramidkę i dobiłem do 1330 zł w ciągu godziny (3700%). I właśnie te ostatnie kilka pozycji chwilkę przed zamknięciem podświetliło na żółto. Kolejnego dnia otworzyłem pozycję 0.01 lot i też trafiło w TP, ale tu nie było żółtego. Zafloodowałem serwer? Piramidka miała ponad 10 pozycji