FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Ja w takich sprawach nigdy nie konsultuję się z Live Chatem. Wiem, że tam różne rzeczy czasem pletą... Dam znać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Nowy dzien czas zaczac.

2x przekroczony limit czasu.
Efekt: L otwarty 4,5 pipsa wyzej. Co to znaczy na M1 nie musze tlumaczyc.

"Jest super, jest super, wiec o co ci chodzi"
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Jak wspominałem, na cTraderze wszystko działa jak trzeba (inne serwery). Jeśli komuś nadal doskwierają te problemy, może otworzyć konto ECN, które max. w kilka godzin będzie aktywne, zlecić przelew wewnęrzny i jeśli konto będzie w tej samej walucie to nie wystąpi ani przewalutowanie, ani żadne inne koszty. Innej rady na tę chwilę nie mam i nie chcę pisać przez 10 stron o tym samym.

Jak na MT4 wszystko będzie OK, dam znać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

Czyli te problemy to taki sposób na zachętę dla maruderów do przejścia na nowe rachunki ;)

Jak jest z minimalnym depo przy takim przelewie wymagane jest 1000$ na moim koncie mm nigdy takiej sumy nie było a pamiętam że broker zaakceptował przelew 100euro kilka lat temu, czy coś się zmieniło?

Pytanie o webtradera, zauważyłem różnice w kwotowaniach szczególnie widoczne w kształtach świeczek ( opóźnienia i przyśpieszenia w otwarciach, zamknięciach), dziwne to trochę dlatego pytam czy webtrader podpięty jest do innego serwera? Jakieś skargi na tą "platformę" są?

Pozdrawiam
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

RoLudlum pisze:Czyli te problemy to taki sposób na zachętę dla maruderów do przejścia na nowe rachunki
Wątpię, bo wiele osób nie może żyć bez MT4, a FxPro zdaje sobie z tego sprawę. To tylko i wyłącznie moja sugestia.
RoLudlum pisze:Jak jest z minimalnym depo przy takim przelewie wymagane jest 1000$ na moim koncie mm nigdy takiej sumy nie było a pamiętam że broker zaakceptował przelew 100euro kilka lat temu, czy coś się zmieniło?
1000 USD dotyczy pierwszej wpłaty na konto ECN jednak przy przelewie wewnętrznym z innego aktywnego konta nie ma to znaczenia.
500 USD to wymóg dla nowych kont MT4, a limit 100 USD obowiązywał z 3 lata temu.
RoLudlum pisze:dziwne to trochę dlatego pytam czy webtrader podpięty jest do innego serwera? Jakieś skargi na tą "platformę" są?
Przyznam szczerze, że korzystałem z niej zaledwie kilka razy więc nie obserwowałem ale skarg żadnych nie było. Serwery są te same ale może z przyczyn technologicznych kwotowania mogą minimalnie zostawać w tyle za innymi platformami. Jeśli porównujesz świece to najlepiej rób to sprawdzając same kursy, a nie wizualnie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Misie patysie znowu dzisiaj nie daja grac. Jeszcze troche a bede sie w nocy budzil z krzykiem na ustach "Przekrocziny limit czasu" "zla cena"

L na ropie otwarty 10 pips wyzej. Bandyci.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
iwan pisze:Misie patysie znowu dzisiaj nie daja grac. Jeszcze troche a bede sie w nocy budzil z krzykiem na ustach "Przekrocziny limit czasu" "zla cena"

L na ropie otwarty 10 pips wyzej. Bandyci.
Pokute robisz jakąś Iwan?

Przecież masz napisane, że FxPro z MT4 ma problemy i jak będą one rozwiązane to Raposo da znać.
Po co się ładujesz ze zleceniami? By napisać nam o tym na forum?

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

MaRCHeW pisze:Pokute robisz jakąś Iwan?
Jest adwent wiec to chyba zrozumiale.

MaRCHeW pisze: By napisać nam o tym na forum?
Taki juz ze mnie szczery czlowieczyna co o wszystkim musi wypaplac naokolo.

Awatar użytkownika
longmanus
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: longmanus »

Jestem grzecznym chłopcem, nie gulgoczę oraz nie troluję bez potrzeby, przez całą tą aferę oczywiście jak wszyscy parę razy się zdenerwowałem - bo nie działa, bo nie wlazło, bo rekwota, wszyscy znamy - ale nie wylewałem swoich żali na forum, tylko napisałem jednego grzecznego maila do chłopaków z ForexClub /no bo w końcu są brokerem wprowadzającym/.
Ale... od półtorej godziny usiłuję się zalogować do Directa żeby zrobić małą wypłatę, nie da się... rozumiem problemy techniczne platformy - ale brak dostępu do moich środków zdeponowanych gdziekolwiek jest dla mnie NIEAKCEPTOWALNY !!!

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Możesz zlecić taką wypłatę pisząc maila na accounting@fxpro.com tylko pamiętaj o dostarczeniu wszystkich wymaganych danych. Jeśli nie pamiętasz jak wygląda formularz to możesz zajrzeć na naszej stronie do Tutoriala Direct.FxPro.

Dodano po 1 minutach:

Ja właśnie zalogowałem się do Panelu Klienta więc już działa. Nie wiem jak było wcześniej ale mi weszło po trzecim odświeżeniu strony.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ