Ink journal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Provodyr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Provodyr »

Wskakuj na DAX, będzie więcej zabawy :D

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

taa i MC po godzinie :p

Minimalny lot na dax to 1 i to będzie przelewarowana pozycja do jednego klocka depo :p, jak z klocka zrobie 10 klocków to przestawię sie na dax bez sl :p

To jest tylko 1000 % czyli nie tak dużo :p

Awatar użytkownika
Provodyr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Provodyr »

Tyle że grasz bez SL więc tu będziesz musiał być bardziej ostrożny i raczej nie ma opcji ustawienie 1pip=1%

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Dlatego nie gram na dax zeby nie byc ostrożny ;)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Kolejne trejdy z eksperymentu zamknięta dziś :)

2 trejdy
łącznie + 80 pipek

kotłuje sie tam jeszcze jeden trejd na +70( widać na wykresie) wiec franio ładnie dał zarobić :) ale ostatni trejd zostawiam na pozniej :p

łącznie +166 pipek dziś :)

W tym tygodniu już 566 pipek na koncie eksperymentalnym, ostro daje czadu :)

10.000 coraz bliżej :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Ink pisałeś, że masz 1000zł, a otworzyłeś kilka pozycji grasz na mikrolotach ?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nom, lewar 1:500 i mikroloty abym mógł trzymać stratę dość długo ;) eksperyment wlasnie na tym polega aby grać odpowiednia pozycja do depo, oczywiście każdy przyrost depo wiąże się ze zwiększeniem pozycji, jak narazie jestem na plusie 20% po tygodniu gry wiec jest ok :)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Dalsza część eksperymentu

dziś 2 trejdy

+110 pipek

Jak widać na screenach brak Sl ani nie pomaga ani nie przeszkadza, po prostu genialnie zajmuje pozycje :p

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Chciałem ostrzec Ciebie jak i innych przed graniem bez SL'a byc może Wiesz co robisz to jest Twoja sprawa ja tylko napiszę co o tym myślę a czy Ty wyciągniesz z tego wnioski to już inna rzecz.
Swego czasu grałem bez SL'a oczywiście na realu, nie uważałem żadnego demo, bo i poco przecież ja wszystko wiem najlepiej i FX jest b.prosty, łatwy do zarobienia szybkiej kasy. Było tak przez kilka miesięcy grałem bez SL'a i nawet nieżle mi szło, wypłacałem sobie miesięcznie po kilka tyś.zł pomyślałem sobie kurcze jakie to proste, aż kiedyś przyszedł ten czarny piątek nie było mnie w domu przy kompie (dodam ,że pozycje zyskowne zamykałem szybko a stratne hodowałem nawet po kilka tygodni) i poleciało w dół 700pipsów a miałem już wtedy stratę o koło 450p aż do MC. Widocznie było mi to potrzebne bo teraz podchodzę do FX b.ostrożnie z olbrzymim respektem, kiedy wchodzę w pozycję najpierw analiza potem wejście i ustawianie SL następnie jeśli pozycja jest już na plusie zabezpieczenie jej a na samym końcu TP.

To są tylko moje przemyślenia , ale piszę je ku przestrodze dla innych, chociaż na pewno znajdą się zwolennicy tej metody .
powadzenia :)
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

W dobrym momencie zhedgowane pomogło by tobie ocaleć :p
A druga sprawa to ja wiem że zalicze MC na 100% tylko licze że dlatego czasu wypłace 5x depo :p a to tylko taki eksperyment sprawdzający moje zdolności prognostyczne a nóż na tym zarobie :)

ODPOWIEDZ