Ink journal
Kolejne trejdy z eksperymentu zamknięta dziś 
2 trejdy
łącznie + 80 pipek
kotłuje sie tam jeszcze jeden trejd na +70( widać na wykresie) wiec franio ładnie dał zarobić
ale ostatni trejd zostawiam na pozniej 
łącznie +166 pipek dziś
W tym tygodniu już 566 pipek na koncie eksperymentalnym, ostro daje czadu
10.000 coraz bliżej

2 trejdy
łącznie + 80 pipek
kotłuje sie tam jeszcze jeden trejd na +70( widać na wykresie) wiec franio ładnie dał zarobić

łącznie +166 pipek dziś

W tym tygodniu już 566 pipek na koncie eksperymentalnym, ostro daje czadu

10.000 coraz bliżej

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ink pisałeś, że masz 1000zł, a otworzyłeś kilka pozycji grasz na mikrolotach ?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Chciałem ostrzec Ciebie jak i innych przed graniem bez SL'a byc może Wiesz co robisz to jest Twoja sprawa ja tylko napiszę co o tym myślę a czy Ty wyciągniesz z tego wnioski to już inna rzecz.
Swego czasu grałem bez SL'a oczywiście na realu, nie uważałem żadnego demo, bo i poco przecież ja wszystko wiem najlepiej i FX jest b.prosty, łatwy do zarobienia szybkiej kasy. Było tak przez kilka miesięcy grałem bez SL'a i nawet nieżle mi szło, wypłacałem sobie miesięcznie po kilka tyś.zł pomyślałem sobie kurcze jakie to proste, aż kiedyś przyszedł ten czarny piątek nie było mnie w domu przy kompie (dodam ,że pozycje zyskowne zamykałem szybko a stratne hodowałem nawet po kilka tygodni) i poleciało w dół 700pipsów a miałem już wtedy stratę o koło 450p aż do MC. Widocznie było mi to potrzebne bo teraz podchodzę do FX b.ostrożnie z olbrzymim respektem, kiedy wchodzę w pozycję najpierw analiza potem wejście i ustawianie SL następnie jeśli pozycja jest już na plusie zabezpieczenie jej a na samym końcu TP.
To są tylko moje przemyślenia , ale piszę je ku przestrodze dla innych, chociaż na pewno znajdą się zwolennicy tej metody .
powadzenia
Swego czasu grałem bez SL'a oczywiście na realu, nie uważałem żadnego demo, bo i poco przecież ja wszystko wiem najlepiej i FX jest b.prosty, łatwy do zarobienia szybkiej kasy. Było tak przez kilka miesięcy grałem bez SL'a i nawet nieżle mi szło, wypłacałem sobie miesięcznie po kilka tyś.zł pomyślałem sobie kurcze jakie to proste, aż kiedyś przyszedł ten czarny piątek nie było mnie w domu przy kompie (dodam ,że pozycje zyskowne zamykałem szybko a stratne hodowałem nawet po kilka tygodni) i poleciało w dół 700pipsów a miałem już wtedy stratę o koło 450p aż do MC. Widocznie było mi to potrzebne bo teraz podchodzę do FX b.ostrożnie z olbrzymim respektem, kiedy wchodzę w pozycję najpierw analiza potem wejście i ustawianie SL następnie jeśli pozycja jest już na plusie zabezpieczenie jej a na samym końcu TP.
To są tylko moje przemyślenia , ale piszę je ku przestrodze dla innych, chociaż na pewno znajdą się zwolennicy tej metody .
powadzenia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...