Ink journal
Odświeżam dziennik z pewnym przemyśleniem humorystycznym 
RGR = głowa i ramiona?? hmm mi rysowano takie coś w zeszycie z wzajemnością oczywiście za czasów szkolnych i nikt tego nie nazywał RGR
znaczy odświeżam na razie tylko po to żeby wstawić tego screena

RGR = głowa i ramiona?? hmm mi rysowano takie coś w zeszycie z wzajemnością oczywiście za czasów szkolnych i nikt tego nie nazywał RGR

znaczy odświeżam na razie tylko po to żeby wstawić tego screena

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jako że w pewnym momencie dostałem oświecenia i fx stał sie prostszy niż mi sie wydawało a nie każde trejdy pasują by komuś zaśmiecać dzienniki od czasu do czasu pochwale sie w tym o to miejscu 
Troszkę na edku poskalpowałem w związku ze zbyt dużą ilością czasu
łącznie 15 trejdów
3 dni
+ 370 pipek
0 SL

Troszkę na edku poskalpowałem w związku ze zbyt dużą ilością czasu

łącznie 15 trejdów
3 dni
+ 370 pipek
0 SL

Również z braku lepszych rzeczy do roboty zacznę mały eksperyment trejdingu pod tytułem "sniper style" 
Czyli gra bez SL
SL= MC
Ostro piramidując o ile mi psychika pozwoli
Jako że mam zbyt dużo wolnych środków eksperyment zacznę z 1000 zł który jest przeznaczony na straty w dniu wpłacenia
Walił będę sobie zleceniami w oparciu o moje bezbłędne analizy, cel to z tych 1000 zrobić 10.000 a potem 100.000
, wpisy będą nie zawsze systematyczne w związku z trejdingiem na moim normalnym koncie ponieważ ono jest dla mnie priorytetem a to tylko zabawa 
No to lecim

Czyli gra bez SL
SL= MC
Ostro piramidując o ile mi psychika pozwoli

Jako że mam zbyt dużo wolnych środków eksperyment zacznę z 1000 zł który jest przeznaczony na straty w dniu wpłacenia

Walił będę sobie zleceniami w oparciu o moje bezbłędne analizy, cel to z tych 1000 zrobić 10.000 a potem 100.000

No to lecim

Dalsza część eksperymentu polegająca na zaliczeniu MC zaskakująco pozytywnie
Miałem co prawda grać bez SL ale cena tylko raz poszła w przeciwnym kierunku co widać w najdłuższym trejdzie, tak czy siak poszło na plus
Problemy do wyeliminowanie to trzymać dłużej trejdy
na dzis:
6 trejdow
łącznie +86 pipek

Miałem co prawda grać bez SL ale cena tylko raz poszła w przeciwnym kierunku co widać w najdłuższym trejdzie, tak czy siak poszło na plus

Problemy do wyeliminowanie to trzymać dłużej trejdy

na dzis:
6 trejdow
łącznie +86 pipek