na własnych błędach
jak patrzę dziś na to co się działo wczoraj to muszę przyznać że to był bardzo ważny dzień.
Mam wrażenie że wczorajsza interwencja była po to aby przebić tą średnią.
Może to zasługa również mocnego poziomu SR ale jak narazie średnia ta zatrzymuje spadki.
Tak więc u mnie zmiana nastawienia średnioterminowego ze spadkowego na wzrostowy. Nie wykluczam również konsolidacji, zwłaszcza że długoterminowo jesteśmy w trendzie spadkowym.
I jeszcze jedno: najwyraźniej luka nie zostanie domknięta w tym tygodniu. Pewnie długoterminowy trend to załatwi ale kiedy to nastąpi to trudno powiedzieć.
PS. Dziś poza rynkiem choć może być bardzo ciekawie
Mam wrażenie że wczorajsza interwencja była po to aby przebić tą średnią.
Może to zasługa również mocnego poziomu SR ale jak narazie średnia ta zatrzymuje spadki.
Tak więc u mnie zmiana nastawienia średnioterminowego ze spadkowego na wzrostowy. Nie wykluczam również konsolidacji, zwłaszcza że długoterminowo jesteśmy w trendzie spadkowym.
I jeszcze jedno: najwyraźniej luka nie zostanie domknięta w tym tygodniu. Pewnie długoterminowy trend to załatwi ale kiedy to nastąpi to trudno powiedzieć.
PS. Dziś poza rynkiem choć może być bardzo ciekawie

wszedłem w Lkę,
choć jak teraz patrzę na m15 to widzę że trochę się pośpieszyłem, zresztą jak zwykle.
Cena powinna najpierw zrobić flase breakout w dół i dopiero up.
No nic, najwyżej się dołoży trochę niżej
edit: już dołożyłem chociaż nie podoba mi się to jak mocno poszło...
raczej ucieknę na pullbacku
choć jak teraz patrzę na m15 to widzę że trochę się pośpieszyłem, zresztą jak zwykle.
Cena powinna najpierw zrobić flase breakout w dół i dopiero up.
No nic, najwyżej się dołoży trochę niżej

edit: już dołożyłem chociaż nie podoba mi się to jak mocno poszło...
raczej ucieknę na pullbacku