Prawdopodobnie wybic populacje jakiegos malego panstwa i wcisnac kit ze to dla dobra ich spolecznosci. Tyle ze to juz najwyzszy stan swiadomosci tradera - trader staje sie bezwzgledna i bezuczuciowa machina do zbierania pieniedzy z kazdego i w kazdym miejscu na swiecie.RoLudlum pisze:Nie słyszałeś że pierwszy milion trzeba ukraść aż boje się pomyśleć co trzeba zrobić aby zdobyć pierwszy miliardridera pisze:Raczej milionerami ,do miliardera nie dociągnieszmuzyk1989 pisze:ja jestem na 11/12 kroku i ludzie... aż tyle jeszcze do pokonania?spoko, damy radę, w końcu jesteśmy tu żeby być milionerami/miliarderami!
Prędzej zejdziesz na zawał niż zarobisz pierwszy miliard:D
Droga tradera
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Rentierem zostajesz jeśli masz pasywny dochód większy niż koszty, który pozwala Ci na swobodne życie. Dla jednego będzie to 5000 zł miesięcznie dla innego 10 tys , a dla jeszcze innego 100 tyś, wszystko zależy od standardu życia jaki potrzebny Ci do szczęścia. Najważniejsze żeby był to dochód pasywny.muzyk1989 pisze:O matko! To ile potrzeba w takim razie kasy, żeby rentierem pozostać?(trochę mnie zasmuciliście, bo jakąś taką idealną wizję już miałem
)