Ja na początku chciałbym powiedzieć, że podobnie jak Gajowy, również jestem pod wrażeniem ROBOTY, jaką odwala każdego dnia Phillip dla braci forexowej. Jak dotąd nie udalo mi się przebrnąć przez wszystkie strony Jego głównego wątku, niemniej jednak Jego systemem bawię się już od dłuższego czasu i jak dotąd robię to na razie na wersji demo; dalej podobnie jak Gajowy:-) W związku z tym, z pytaniem a raczej problemem chciałem się właśnie zgłosić do Niego. Gajowy, w pierwszym poście załączyłeś Swój szablon i pakiet wskaźników. Jednak u mnie one nie chodzą jak należy. Zrzuciłem Twój szablon do katalogu /templates a wskaźniki do katalogu /experts/indicators i po próbie ich użycia otrzymałem taki efekt:
Tak sie dzieje z szablonem mouteki:

a tak ze wskaźnikiem Signal Bars:

Czy problem ten związany jest z tym że używam platformy X-Trader'a, a Ty Meta Tradera? Bo w sumie obie platformy używają języka MetaQuotes więc raczej nie powinno być z tym problemu; zwłaszcza że inne wskaźniki działaja poprawnie. Bardzo zależy mi żeby potestować kabla i edka na Twoim szablonie. Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam!!!
P.S. Sory że ni obrobiłem tych fotek w Photoshopie przed wrzuceniem, ale spaliłem sobie płyte główna w głównym kompie i teraz używam starego laptopa, który nie za wiele może:-)