SR & LT

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mihau »

BartGDA pisze:Kreska pokazuje trend spadkowy, moim zdaniem dość silny
Aha, oto mi chodziło.

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Ostatnio nie mam prawie wcale czasu na grę, lecz postaram się to zmienić. Tymczasem wejście na demo EUR/USD.

SL: 7
TP: 44

Obrazek

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Dwa wejścia.

Obrazek

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

W jakich godz. masz czas na grę?

p.s zostaw to demo i wrzuć sobie kilka set złotych na microloty, to całkiem inaczej jest zresztą grałeś na live...
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

mandrejk pisze:W jakich godz. masz czas na grę?

p.s zostaw to demo i wrzuć sobie kilka set złotych na microloty, to całkiem inaczej jest zresztą grałeś na live...
Popieram, bez emocji nie ma zabawy :p

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Mam konto live, jednak od kilku miesięcy nań nie wchodziłem. Mam teraz mało czasu na grę. Zazwyczaj staram się grać popołudniu.

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Od jutra będę kontynuował przerwaną trzy miesiące temu regularną grę na koncie rzeczywistym.

Piszę to mając nadzieję, iż takie publiczne oświadczenie zmusi mnie choć trochę do regularnego tradingu, opisywania swoich zagrań, przyjmowania dobrych rad od bardziej doświadczonych traderów i co za tym idzie systematycznego zwiększania mego doświadczenia.

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Mihau pisze:Od jutra będę kontynuował przerwaną trzy miesiące temu regularną grę na koncie rzeczywistym.

Piszę to mając nadzieję, iż takie publiczne oświadczenie zmusi mnie choć trochę do regularnego tradingu, opisywania swoich zagrań, przyjmowania dobrych rad od bardziej doświadczonych traderów i co za tym idzie systematycznego zwiększania mego doświadczenia.
Skoro nie chce Ci się grać kolego to po co grasz? :) Ja lubię forex ,mogę siedzieć 24 h na dobę i dla mnie to przyjemność. Może warto by się zastanowić ,czy forex to ta drogą ,którą chcesz dalej iść? Pozdrawiam i życzę owocnych pozycji ,będę również spoglądał :)

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

ridera pisze:Skoro nie chce Ci się grać kolego to po co grasz?
"For money"

ridera pisze: Może warto by się zastanowić ,czy forex to ta drogą ,którą chcesz dalej iść?
Właśnie to robię.
Może gapienie się w wykresy nie jest dla mnie najprzyjemniejszą formą spędzania wolnego czasu, jednak spośród wszystkich moich zainteresowań daje mi najbardziej realne szanse na zarobienie dużej ilości pieniędzy.
Wprawdzie moje umiejętności mi na to nie pozwalają, lecz staram się to zmienić.
Nie prawdą jest natomiast, że trading jest dla mnie czymś bardzo męczącym tudzież nużącym. Po prostu w ostatnim czasie miałem na to bardzo mało czasu, a trudno u mnie o samodyscyplinę ;)

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Jakieś ciekawe wejścia z dzisiaj?

ODPOWIEDZ