Aha, oto mi chodziło.BartGDA pisze:Kreska pokazuje trend spadkowy, moim zdaniem dość silny
SR & LT
Od jutra będę kontynuował przerwaną trzy miesiące temu regularną grę na koncie rzeczywistym.
Piszę to mając nadzieję, iż takie publiczne oświadczenie zmusi mnie choć trochę do regularnego tradingu, opisywania swoich zagrań, przyjmowania dobrych rad od bardziej doświadczonych traderów i co za tym idzie systematycznego zwiększania mego doświadczenia.
Piszę to mając nadzieję, iż takie publiczne oświadczenie zmusi mnie choć trochę do regularnego tradingu, opisywania swoich zagrań, przyjmowania dobrych rad od bardziej doświadczonych traderów i co za tym idzie systematycznego zwiększania mego doświadczenia.
Skoro nie chce Ci się grać kolego to po co grasz?Mihau pisze:Od jutra będę kontynuował przerwaną trzy miesiące temu regularną grę na koncie rzeczywistym.

"For money"ridera pisze:Skoro nie chce Ci się grać kolego to po co grasz?
Właśnie to robię.ridera pisze: Może warto by się zastanowić ,czy forex to ta drogą ,którą chcesz dalej iść?
Może gapienie się w wykresy nie jest dla mnie najprzyjemniejszą formą spędzania wolnego czasu, jednak spośród wszystkich moich zainteresowań daje mi najbardziej realne szanse na zarobienie dużej ilości pieniędzy.
Wprawdzie moje umiejętności mi na to nie pozwalają, lecz staram się to zmienić.
Nie prawdą jest natomiast, że trading jest dla mnie czymś bardzo męczącym tudzież nużącym. Po prostu w ostatnim czasie miałem na to bardzo mało czasu, a trudno u mnie o samodyscyplinę