Witam.
ProTrader 2 ma zapewnione wsparcie dla dwóch nowych liquidity providers: LMAX i ACM
Więcej info: http://protrader.net/news/pfsoft-expand ... -providers
Pozdrawiam
Karol Marchewka
ProTrader - rośnie konkurencja dla MT4
Niezupełnie...green7 pisze:No fajnie tyle, że to robi dobrze brokerom a nie nam Smile
Jeżeli brokerzy czy banki nie wciskają do PT swoich paluchów...to nam też dobrze robi.....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Nic zainstalowałem to i stwierdzam że to jeszcze się nie nadaje do pisania
czegokolwiek w C#. Ma masę błędów funkcja wyświetlająca dane na wykresie
nie odświeża się dopóki nie nastąpi ruch myszką zaimplementowałem też prosty
stoper odliczający czas od 1 do 60 sekund w osobnym wątku - pomijając fakt
że wynik wyświetlany jest tylko gdy następuje ruch myszka to czas przez niego
odmierzany niema nic wspólnego z sekundami.
czegokolwiek w C#. Ma masę błędów funkcja wyświetlająca dane na wykresie
nie odświeża się dopóki nie nastąpi ruch myszką zaimplementowałem też prosty
stoper odliczający czas od 1 do 60 sekund w osobnym wątku - pomijając fakt
że wynik wyświetlany jest tylko gdy następuje ruch myszka to czas przez niego
odmierzany niema nic wspólnego z sekundami.
tarfue ,a czy z palucha wszystko jest OK,jeżeli sprawdziłeś napisz.Nic zainstalowałem to i stwierdzam że to jeszcze się nie nadaje do pisania
czegokolwiek
Pozdrawiam.
OK ,o to mi chodzi aby z buta każdy forumowicz miał jednakowe szansę...Z buta zdaje się działać poprawnie. Powiem że wygląda to naprawdę fajnie
Pozdrawiam.
Nie ma co rozumieć,,...,forumowicz robiąc swoje analizy plus płacąc prowizję brokerowi.. chce być poważnie traktowany....A o co chodzi z tymi szansami ?
Czyli z polskiego na nasze... forumowicz poświęcając swój czas na analizy..// nieważne czy 2 godziny czy tydzień... po zapłaceniu prowizji chce mieć świadomość że broker nie gra przeciwko forumowiczowi... tylko wrzuca zlecenie na rynek....
Pozdrawiam.