no ladne wartosci tutaj mod promujeraposo pisze:Do ściągnięcia już jest od pewnego czasu...
Tylko na razie brak napisów.

... To stwierdzenie, nie rekomendacja... Ściągnąć zachęcam tylko jeśli najpierw nabyło się oryginał na DVD (którego jeszcze nie ma) więc trzeba czekaćxpep pisze:no ladne wartosci tutaj mod promuje
a jak zakupilem z korei dvd z koreanskimi napisami i zaplacilem karta ale jeszcze nie doszlo dvd to moge juz sciagnac?raposo pisze:.. To stwierdzenie, nie rekomendacja... Ściągnąć zachęcam tylko jeśli najpierw nabyło się oryginał na DVD (którego jeszcze nie ma) więc trzeba czekać .
odradzam, dotrwałem do 50 minuty, najgorszy film jaki oglądałem w ostatnim czasie, nuda, mongolskie dialogi, nasycony amerykańską kretyńską nowomową, 45 stopniowy kąt tarcia dupy o kamień w warunkach obniżonego ciśnienia atmosferycznego wpływa negatywnie na... bez komentarza... zero jakichkolwiek emocji, zero jakiegokolwiek klimatu, kilka fajnych zdjęć i tyle.xpep pisze:calkiem fajny film
ja niby tez.. ale watek jest ciekawy.. ta ala konspiracja mnei nawet zachwycila.. a moze piajny bylem..imperator_wszechswiata pisze:odradzam