no ladne wartosci tutaj mod promujeraposo pisze:Do ściągnięcia już jest od pewnego czasu...
Tylko na razie brak napisów.
Filmy warte polecenia - KINO
... To stwierdzenie, nie rekomendacja... Ściągnąć zachęcam tylko jeśli najpierw nabyło się oryginał na DVD (którego jeszcze nie ma) więc trzeba czekaćxpep pisze:no ladne wartosci tutaj mod promuje
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
a jak zakupilem z korei dvd z koreanskimi napisami i zaplacilem karta ale jeszcze nie doszlo dvd to moge juz sciagnac?raposo pisze:.. To stwierdzenie, nie rekomendacja... Ściągnąć zachęcam tylko jeśli najpierw nabyło się oryginał na DVD (którego jeszcze nie ma) więc trzeba czekać .
a no tak zapomnialem ze moje dvd nie otworzy koreanskiego standardu
zeby troche w temacie wypowiedziec calkiem fajny film elita zabojcow, na faktach ktorym rzad brytyjski zaprzeczyl
witam
ma ktos moze napisy do filmu "KRACH":
http://www.filmweb.pl/film/Krach-2010-503360
czesc filmu jest niestety po francusku, a francuskiego znam tyle ile chinskiego czyli NIC
ma ktos moze napisy do filmu "KRACH":
http://www.filmweb.pl/film/Krach-2010-503360
czesc filmu jest niestety po francusku, a francuskiego znam tyle ile chinskiego czyli NIC
-
imperator_wszechswiata
- Gaduła

odradzam, dotrwałem do 50 minuty, najgorszy film jaki oglądałem w ostatnim czasie, nuda, mongolskie dialogi, nasycony amerykańską kretyńską nowomową, 45 stopniowy kąt tarcia dupy o kamień w warunkach obniżonego ciśnienia atmosferycznego wpływa negatywnie na... bez komentarza... zero jakichkolwiek emocji, zero jakiegokolwiek klimatu, kilka fajnych zdjęć i tyle.xpep pisze:calkiem fajny film
ja od siebie polecam bardziej ambitne europejskie kino:
powrót, rosja
nasza klasa, estonia
jabłka adama, dania
ja niby tez.. ale watek jest ciekawy.. ta ala konspiracja mnei nawet zachwycila.. a moze piajny bylem..imperator_wszechswiata pisze:odradzam
ale polecam: Repo Man - Windykatorzy
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)