Szczerze G* mnie obchodzi, czy mu się uda, czy nie - statystycznie zbankrutuje szybciej - niż coś longrunowo wygra...
A ja napisałem że "Nie interesuje mnie to" .ka7 pisze:"lecz ludzi dobrej woli jest wiecej i mocno wierze...." tez zaglosowalem ze robert da rade
Little Scalper pisze:Czy Robert nie przypomina wam was z przed lat ? Złapał bakcyla na demku kiedy to lot do depo jest niestosowny co skutkuje z farta mnożeniem depo paru krotnie. Ja w takich przypadkach widze jedno rozwiązanie, wpłacenie, stracenie, przemyślenie.
nie zrażam się wręcz przeciwnie... ,,Nie głupi ten co nie wie, lecz ten co nie chce się nauczyć"MajorGC pisze:robert-fx krotko mowiac: nie zrazaj sie tym co tu piszemy, to nasza przezornosc na tego typu tematy, ktore wiele razy sie pojawialy i wiele razy byly czysta prowokacja. Dowodow nam na Twoje sukcesy nie trzeba, bo to nic nie zmienia w naszej mentalnosci. Wejdz na realne konto graj i sam sie przekonasz jak jest. Zacznij malymi sumami, a potem przechodz na wieksze. I tak czeka Cie ten krok predzej czy pozniej, a lepiej jak predzej. Chyba ze Forex traktujesz jak gre komputerowa i wystarczy Ci zbieranie punktow w wirtualnym swiecie, ot taki GTA w 2d.
Statystycznie to z psem na spacerze macie po trzy nogimarekdt pisze:S............statystycznie zbankrutuje szybciej - niż coś longrunowo wygra....
Droga do bankructwa...Peener pisze:SL stosować jak już nasza pozycja daje zysk, wtedy spokojnie patrzymy, jak zawróci i tak zarobiony
9)jeśli jest intuicja a takie coś w tej ruletko-pokerze istnieje otworzyć pozycję i nie patrzeć w kompa. przez 2-3 dni
itd, itp