a jednak można...

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.

Czy robert-fx da rade?

Tak
37
29%
Nie
49
38%
Nie interesuje mnie to
43
33%

Liczba głosów: 129

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

Skończcie polewać z robert-fx :D chyba, że to forma odstresowania po męczącym tygodniu :D
Szczerze G* mnie obchodzi, czy mu się uda, czy nie - statystycznie zbankrutuje szybciej - niż coś longrunowo wygra...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

robert-fx nie odpowiedziałeś na najważniejsze pytanie w galaktyce,-jaką stosujesz metodę do wchodzenia w rynek?-to jest na twoją niekorzyść w ankiecie.
A teraz załatwie cie na amen :twisted: Jaki jest długoterminowy trend na EURUSD?
Jak nie chcesz odpowiadac publicznie(zdradzę ze nie jest to tajemnica, bo znajduje sie w wielu książkach, i kazdy kto zajmuje sie inteligentna spekulacja musi to wiedziec) to odpowiedz chociaż sobie i wtedy możesz dac się zweryfikowac realowi.
Mam tylko nadzieje, ze nie jestes jednym z sezonowych traderów ktorym sie udało bo trafili na silny impuls korekcyjny, i liczyli, ze będzie to trwac bez końca.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

ka7 pisze:"lecz ludzi dobrej woli jest wiecej i mocno wierze...." tez zaglosowalem ze robert da rade
A ja napisałem że "Nie interesuje mnie to" .
To jego problem a nie forum.
To tak jakbym zapytał forum:
Czy ja wspólnie z Tą damą poniżej dam radę otwierać i zamakać zleconka na FX :!:

Obrazek
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
robert-fx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: robert-fx »

Little Scalper pisze:Czy Robert nie przypomina wam was z przed lat ? Złapał bakcyla na demku kiedy to lot do depo jest niestosowny co skutkuje z farta mnożeniem depo paru krotnie. Ja w takich przypadkach widze jedno rozwiązanie, wpłacenie, stracenie, przemyślenie.

Coś w tym musi być ,,Was sprzed lat".... i to samo rozwiązanie widzę ,,wpłacenie"... a co dalej okaże się.

Dodano po 8 minutach:
MajorGC pisze:robert-fx krotko mowiac: nie zrazaj sie tym co tu piszemy, to nasza przezornosc na tego typu tematy, ktore wiele razy sie pojawialy i wiele razy byly czysta prowokacja. Dowodow nam na Twoje sukcesy nie trzeba, bo to nic nie zmienia w naszej mentalnosci. Wejdz na realne konto graj i sam sie przekonasz jak jest. Zacznij malymi sumami, a potem przechodz na wieksze. I tak czeka Cie ten krok predzej czy pozniej, a lepiej jak predzej. Chyba ze Forex traktujesz jak gre komputerowa i wystarczy Ci zbieranie punktow w wirtualnym swiecie, ot taki GTA w 2d.
nie zrażam się wręcz przeciwnie... ,,Nie głupi ten co nie wie, lecz ten co nie chce się nauczyć"

Dodano po 5 minutach:

cugan jak Pan Bóg widzi co wypisujesz i wklejasz to ma minę jak zdjęcie na Twoim profilu... swoją drogą jakby ten Omar od bawełny przeczytał to co napisałeś i Cie znalazł minka by Ci zrzedła.... :lol: :lol: :lol: bo mocny w gębie jesteś i to wszystko :!: a tej dziewczynie nie dał byś rady za krótki jesteś.... :lol:

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

marekdt pisze:S............statystycznie zbankrutuje szybciej - niż coś longrunowo wygra....
Statystycznie to z psem na spacerze macie po trzy nogi

Powodzenia
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

skrzyniu
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: skrzyniu »

robert-fx daj znać jaki to post wpłynął na to, że sobie wszystko poukładałeś. Chodzi mi o post o którym pisałeś w pierwszym wpisie

Awatar użytkownika
robert-fx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: robert-fx »

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 700d8ded5e

wypowiedzi ANDREW523 a wcześniej to:

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=7917

poskładało się to jakoś w jedną całą układankę..., żeby nie było, jest tego wiele, bardzo wiele, ale jeśli chodzi o ten jeden (dwa) to linki macie...

śruba
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: śruba »

Co Ci zależy wkleić swoich wyników jeśli twoje transakcje sa takie zyskowne?
Co jeśli pojutrze twoja passa się skończy?

Peener
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Peener »

Hi, przeanalizowałem wszystkie Wasze wypowiedzi i nikt ale to nikt nic sensownego naszemu koledze nie podpowiedział. Identyczna sytuacja jak z moim postem "i co dalej" wszyscy filozofowali, pouczali mnie, byli uszczypliwi, że śmiałem zaproponować pokazywanie sukcesów i też porażek ( sam opisałem swój początek gry na realu i związane z tym doświadczenia). W tym przypadku karierę kolegi, któremy wspaniale idzie na demo-mnie też mam otwarte demo na platformie Alior Banku i same sukcesy, ani jednej wpadki powiem co ja wykonuję grając realem na Fxsalt.
1) zaczynamy grę małą kwotą 250 $ i tam gdzie są mikroloty ( Fxsalt jako ECN daje to dobrze robić).
2) analizujemy wszystko i wszystkich tzn. wypowiedzi na tym forum, wypowiedzi "znawców" , Rogalski ma bardzo dobre ostatnio predykcje oraz innych Wiśniewski na www.forexyestrader.pl czy kolega z Warszawy www.uszczesliwiacz..pl ostatnio napisał i trafił że po dojściu Euro ponad 1,42 będzie odwrót i był.
3) czytać wszysztkie info. co się ma wydarzyć na rynku czyli www.forexfactory.com , Fxone Portal, FX Stream i kilka innych jak trzeba podam.
4) analizować kursy na przestrzeni lat i w weekend na XE.com , są ciekawe zależności
5) mieć wiedzę o punktach oporu i wsparcia (bardzo ważne)
6) obrać styl gry, albo otwieramy pozycje na dłużej, albo skalpujemy.
7)nigdy nie otwierać więcej niż 2 pozycje przy małym kapitale
8) SL stosować jak już nasza pozycja daje zysk, wtedy spokojnie patrzymy, jak zawróci i tak zarobiony
9)jeśli jest intuicja a takie coś w tej ruletko-pokerze istnieje otworzyć pozycję i nie patrzeć w kompa. przez 2-3 dni
itd, itp
Pozdrawiam

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

Peener pisze:SL stosować jak już nasza pozycja daje zysk, wtedy spokojnie patrzymy, jak zawróci i tak zarobiony
9)jeśli jest intuicja a takie coś w tej ruletko-pokerze istnieje otworzyć pozycję i nie patrzeć w kompa. przez 2-3 dni
itd, itp
Droga do bankructwa...
kilka razy nie wypadnie 'zielone' i MC...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

ODPOWIEDZ