archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Songo89K pisze:Może dlatego warto czytać książki,ludzi którzy to osiągnęli(
Mr.T jak już napiszesz ksiązkę poproszę ładnie o egzemplarz z dedykacją ;)
Szkoda, że kończysz ale jak sam kiedyś pisałeś od forum nie da się uciec i wcześniej czy później może jendnak wrócisz do dziennika.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

guccon pisze:Mr.T jak już napiszesz ksiązkę poproszę ładnie o egzemplarz z dedykacją
pewnie,tylko raczej nic nie bedę pisał to nie dla mnie

Mr.T

Songo89K pisze:Choć o ile dobrze pamiętam,Mr nie czytałeś zbyt wiele książek,
wolę praktykę;to tak jak z laskami co z tego,że popatrzysz..mam nadzieję,że nie muszę kończyć.... :wink:

Mr.T

edek +47,3 na dziś starczy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: HunterPL »

Mr T jesli moge cie o cos prosic to nie koncz tego journala... poprostu jak chcesz nie wklejaj codziennie wejsc ale zostaw journal prosze... a jak ta forma ci sie nie podoba to zapraszam na koło Forexowe naukowe w Katowicach działające od kilku lat... daj znac jak ooferta cie interesuje zobacze co da sie zrobic :) (nie jestem nawet w zarzadzie ja tam nie decyduje a kolo ma forme zamknieta czyli nie mozna sie zapisac tak latwo ale dla kogos twojego pokroju na 100% coś załatwie tylko daj mi troche czasu).
Pieniądze są krwią tego świata...

Awatar użytkownika
HunterPL
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: HunterPL »

zapytalbym o to samo takich wymiataczy jak MrYogi itp itd ale wole im nie zawracac glowy bo pewnie negocjacje zaczynaly by sie od kwoty z conajmniej 4 zerami ;/ a czasami wg mnie warto zrobic cos dla zwyklej satysfakcji pomagania innym...
Pieniądze są krwią tego świata...

malsehen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: malsehen »

HunterPL pisze:kolo ma forme zamknieta
To do tego koła jacyś finansowi guru należą ? Pierwszy raz słyszę, żeby na uniwersytecie nie można było siąść i czegoś posłuchać szczególnie na kole naukowym. Chociaż ostatnio u mnie książki mi nie chcieli wypożyczyć, jakby była co najmniej sztabką złota :)

pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pozytyw »

Pomyłka. Proszę moderatora o skasowanie
Spiesz się powoli.

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mavratus »

HunterPL pisze:Mr T jesli moge cie o cos prosic to nie koncz tego journala... poprostu jak chcesz nie wklejaj codziennie wejsc ale zostaw journal prosze... a jak ta forma ci sie nie podoba to zapraszam na koło Forexowe naukowe w Katowicach działające od kilku lat... daj znac jak ooferta cie interesuje zobacze co da sie zrobic :) (nie jestem nawet w zarzadzie ja tam nie decyduje a kolo ma forme zamknieta czyli nie mozna sie zapisac tak latwo ale dla kogos twojego pokroju na 100% coś załatwie tylko daj mi troche czasu).
A ja poproszę frytki do tego.

W sumie Journal fajny popieram pozostawienie go ale mr. T może wrzucisz coś na inne forum - tak tam goło że trzeba by je było rozruszać :D
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

Mr.T

HunterPL pisze:zapraszam na koło Forexowe naukowe w Katowicach działające od kilku lat... daj znac jak ooferta cie interesuje zobacze co da sie zrobic
dzięki Hunter za zainteresowanie ale raczej nie skorzystam,lubię się podzielić wiedzą jak mam czas i jest odpowiednia atmosfera nawet bezpłatnie ale mam inne cele w życiu.pzdr

ODPOWIEDZ