archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Mavratus pisze:mr. T może wrzucisz coś na inne forum - tak tam goło że trzeba by je było rozruszać
a jakoś do tego forum się przyzwyczaiłem.

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

100 dzisiaj wpadła,czy wolne miałeś po wczorajszych wyczynach?:)

Czasem to jest dołujące,jak się człowiek stara i nic z tego,a tutaj widzimy,taką łatwość w koszeniu pipsów.
Ostatnio coraz częściej myślałem o SL,czy nie zamienić na przeciwstawne czy jeszcze coś,bo bardzo często wybija i wraca,jaki by ten SL nie był,ale z drugiej strony patrząc na Twoje trejdy,SL wcale nie przeszkadza.
A chyba osiągając podobne wyniki z miesiąca na miesiąc,albo coraz lepsze,ciężko stawiać tezę że to fart? :)

PS.pisać nie lubisz,to może jakieś audio byś nagrał albo jakieś filmiki ? :wink:
Zasypiał bym przy tym :twisted:

Mr.T

Songo89K pisze:100 dzisiaj wpadła,czy wolne miałeś po wczorajszych wyczynach?

Czasem to jest dołujące,jak się człowiek stara i nic z tego,a tutaj widzimy,taką łatwość w koszeniu pipsów.
Ostatnio coraz częściej myślałem o SL,czy nie zamienić na przeciwstawne czy jeszcze coś,bo bardzo często wybija i wraca,jaki by ten SL nie był,ale z drugiej strony patrząc na Twoje trejdy,SL wcale nie przeszkadza.
A chyba osiągając podobne wyniki z miesiąca na miesiąc,albo coraz lepsze,ciężko stawiać tezę że to fart?

PS.pisać nie lubisz,to może jakieś audio byś nagrał albo jakieś filmiki ?
Zasypiał bym przy tym
przed platformą siedziałem dziś może 40 min i niewiele sie działo,SL używaj zawsze !!! żadne przeciwstawne-takie moje zdanie,do poniedziałku.pzdr

Mr.T

edek; 3 odbicie od LT oraz s/r na poziomie 1,3600 ; +35,3,wyjście- cena miała problem z pokonaniem silnej strefy oporu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Mr.T pisze:edek; 3 odbicie od LT oraz s/r na poziomie 1,3600 ; +35,3,wyjście- cena miała problem z pokonaniem silnej strefy oporu.
heh też się na to czaiłem ale jak się "obudziłem" to było juz po ptakach :)

p.s wziąłem elkie na kablu, trzecie odbicie od LT zobaczymy co z tego wyjdzie...
pozdr. miłego weekendu
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Mr.T

mandrejk pisze:miłego weekendu
dzięki nawzajem

kolejne dwa wejścia na edku;odbicie od LT na M5 słabej bo słabej ale zawsze,na pierwszym wejsciu wyrzuciło na Sl-u.-4,7 ,+20
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Mr.t stawiasz oczekujące czy tylko z palca?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Mr.T

brother pisze:Mr.t stawiasz oczekujące czy tylko z palca?
tylko z ręki ,nawet nie wiem jak się stawia oczekujące :)

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

rozumiem, że doszedłeś już do etapu "trading jest nużący"?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Mufant
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mufant »

Mr.T pisze: brother napisał:
Mr.t stawiasz oczekujące czy tylko z palca?

tylko z ręki ,nawet nie wiem jak się stawia oczekujące

Jesteś szybkim rewolwerowcem - jeszcze stopa zdążysz ustawić, czy później stawiasz?

ODPOWIEDZ