archiwum

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Tniesz szybko straty?

Tak
111
54%
Nie
96
46%

Liczba głosów: 207

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Mr.T jak długo grasz na forexie?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

brother pisze:Mr.T jak długo grasz na forexie?
dokładnie od 15 maja 2010 -wpłaciłem wtedy pierwsze depo :mrgreen:

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Wykorzystujesz każda okazję do zarobku czy masz takie momenty, że pomimo wystąpienia sygnału nie wchodzisz bo ... (coś tam)

W średniowieczu dostałbyś własny stos bo przecież nie można każdego dnia mieć na plus ;)
Bardzo dobrze, że są osoby zarabiające udzielające się na forum w postaci dziennika - jest nadzieja, że jednak z tego da się żyć 8)
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Mr.T

guccon pisze:udzielające się na forum w postaci dziennika
jeszcze troche go pociagne i koniec,nie chce mi sie już.
guccon pisze:Wykorzystujesz każda okazję do zarobku czy masz takie momenty, że pomimo wystąpienia sygnału nie wchodzisz bo ... (coś tam)
jak jestem przymulony to nie wchodzę :lol: -czasem tak mam od myślenia

Awatar użytkownika
Mufant
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mufant »

Mr.T pisze:jeszcze troche go pociagne i koniec,nie chce mi sie już
No to szkoda :cry: , bo wiele można się po Twoich wejściach nauczyć. :)

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Mr.T pisze:
brother pisze:Mr.T jak długo grasz na forexie?
dokładnie od 15 maja 2010 -wpłaciłem wtedy pierwsze depo :mrgreen:
to może sprecyzuje swoje pytanie po jakim czasie zacząłeś regularnie powiększać ilość pipsów na koncie?

Mr.T

brother pisze:Mr.T napisał:
brother napisał:
Mr.T jak długo grasz na forexie?

dokładnie od 15 maja 2010 -wpłaciłem wtedy pierwsze depo

to może sprecyzuje swoje pytanie po jakim czasie zacząłeś regularnie powiększać ilość pipsów na koncie?
mniej więcej od lutego 2011

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

a ja regularnie tracę od sierpnia 2011 jeszcze trochę i wrzody na bank :D
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Mr.T

a ja regularnie tracę od sierpnia 2011 jeszcze trochę i wrzody na bank
Bo się za mocno tym przejmujesz i tu jest jedna z przyczyn niepowodzeń,też tak miałem,a teraz jak to młodziez nasza mówi-mam to wyjeb....e i wszystko gra :mrgreen:

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Nie wiem czy ważniejsze,od samych wejść nei jest obserwacja przemyśleń,czytania odpowiedzi na "dlaczego tutaj wszedłeś" itd. Pozwala Nam to,nauczyć się jak myśleć,zachowywać się w odpowiednich warunkach na rynku,kiedy i przez co zazwyczaj łapie SL i takie tam.
Screenów mamy już sporo,metode gry również znamy,teraz "wystarczy" przeanalizować dlaczego pewne trejdy na pozór takie same nie wchodzą(przefiltrować jak najwiecej) i obserwować rynek.
No i oczywiście być cierpliwym i wybrednym,no chyba że jednym trejdem zbiera się50-100 pips,to można ryzykowac te 5 pips...

Swoją drogą,zastanawia mnie czy MrYogi posiada aż tak wielkie umiejętności nauczania,czy po prostu przychodzą do niego ludzie nie co inni niż większość początkujących,którzy mają przynajmniej MNIEJSZE problemy z psychiką,i dla których kasa nie robi wody z mózgu -a może jedno i drugie.

Ten dziennik mimo wszystko otwiera oczy,i zamyka "gęby".
Początkowo jak zaczynałem,pamietam jak pisano"100% rocznie to zajebisty wynik,nawet największe instytucje robią mniej,a Ty chcesz 200? idź graj w pokera " .A tym czasem widzimy u MrT jak to wygląda ~200+ za jeden miesiąc,za drugi podobnie...I nie chodzi mi że każdy ma tak robić,ale po prostu nie ma ograniczeń,albo limity są bardzo wysoko więc nie ma co się przejmować.Nawet z "tysiaka" można się dorobić.
Kolejny mit,że trzeba 5-10 lat poświęcić żeby zarabiać.
Jest tutaj pewnie xx ludzi,który o kilka lat dłużej obserwują rynek a jednak mało kto potrafi wykręcać takie wyniki,takie rajdy łapać.
Może dlatego warto czytać książki,ludzi którzy to osiągnęli,o może poznamy ich myślenie,zachowanie-bo raczej tutaj jest pies pogrzebany.
Choć o ile dobrze pamiętam,Mr nie czytałeś zbyt wiele książek,no ale niestety.
To może być jak z posturą,niektórzy nie chodzą na siłowanie i mają 40 cm w łapie,a inni po 5 laach siłowni dalej mają 36...Ale mimo wszystko są BLIŻEJ swojego celu.

Sorry za mały spamik,ale dzięki wynikom dzisiaj chyba nie będziesz się gniewał :wink:

PS.przypomniało mi się teraz że nie lubisz czytać długich postów:(

ODPOWIEDZ