AliorTrader - ECN.
Re: Mały błąd, duża radość ;))
W taki wypadku szybki "przelew natychmiastowy" na kilka innych kont w innych bankach, potem wypłacasz kasę i znikasz na zawszegregor1982 pisze:Witam!
. Po ok 15 minutach na moim rachunku (real) znalazło się nagle ponad 100mln euro![]()

Kiedyś jakieś małżeństwo tak zrobiło i zniknęli chyba z 8 milionami.
Ty niestety byłeś za wolny:)
-
- Uczestnik
Miałem podobną sytuację u innego broka pomyłka na dużo mniejsza kwotę ale nie udało się tego wypłacić.Yankee pisze:gregor1982 mogles sprobowac wyplate zrobic, oczywiscie nie calej kwoty, a nuz by przeszlo
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
Takie cuda nie tylko w Aliorze , jakis czas temu logujac sie na swoje konto DM BZWBK znalazlem sie na koncie obcej osoby z mozliwoscia obadania wszystkiego co tam ma , a troche bylo , niewiarygodne ale prawdziwegregor1982 pisze:Próbuję otworzyć transakcję (sprzedaż 0,1lota eur/usd) jednak nie pojawia się ona w otwartych pozycjach ale jest widoczna w zleceniach bieżących), nic nie można z nią zrobić, ani edycja ani usunięcie. Po konsultacji na infolinii zapewniono mnie że problem zostanie rowiązany i skontakują się. Po ok 15 minutach na moim rachunku (real) znalazło się nagle ponad 100mln euro (screen w załączniku) - okazało się że człowiek który zamykał transakcję nie wstawił przecinka w cenie zamknięcia a ja nagle stałem się milionerem - co trwało około 40 minut poczym wszystko wróciło do normy ...niestety
Czy w Pro Trader można ustawić jako kursor dwie skrzyżowane linie, z których pionowa porusza się po osi czasu a pozioma po osi ceny? Chodzi mi o taki efekt, jaki w MT4 uzyskujemy po naciśnięciu rolki na myszce, albo na platformie TMS Direct (Saxo) wybierając krzyżyk "bez crosshairs"? W instrukcji niczego nie znalazłem. Klikając po różnych opcjach samego Pro Trader'a też nie mogłem tego znaleźć.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Ustawienia wykresy --> warstwa danych historycznych --> Linia czasu oraz Linia ceny.adapi pisze:Czy w Pro Trader można ustawić jako kursor dwie skrzyżowane linie, z których pionowa porusza się po osi czasu a pozioma po osi ceny? Chodzi mi o taki efekt, jaki w MT4 uzyskujemy po naciśnięciu rolki na myszce, albo na platformie TMS Direct (Saxo) wybierając krzyżyk "bez crosshairs"? W instrukcji niczego nie znalazłem. Klikając po różnych opcjach samego Pro Trader'a też nie mogłem tego znaleźć.
Pozdrawiam
Wietnamczycy wyprali 1,5 mld zł w banku
http://www.pb.pl/2515115,27483
No tak, a teraz trzeba zrywać połączenia na alior trader, żeby odrobić
http://www.pb.pl/2515115,27483
No tak, a teraz trzeba zrywać połączenia na alior trader, żeby odrobić

Dzisiaj jest masakra z połączeniem. Mam otwartą pozycję (dodam, że zyskowną), klikam zamknij a tu komunikat "Wrong requset format". Zamykam aplikację próbuję się logować drugi raz i znowu "Wrong requset format" i tak 4 razy. Pomógł restart kompa. Na szczęście pozycja była jeszcze bardziej zyskownaramaso pisze:No tak, a teraz trzeba zrywać połączenia na alior trader, żeby odrobić

Coraz bardziej mam tego dość, a jeszcze robią tę kampanię reklamową.
Wszystkim, którzy chcą się zdecydować na AT radzę zapytać w Aliorze o "Wrong requset format".
Dodano po 26 minutach:
W związku z tym, że czasem odpowiadają przedstawiciele Aliora i chciałbym napisać coś konstruktywnego

Hehe, piękny obrazekgregor1982 pisze:Próbuję otworzyć transakcję (sprzedaż 0,1lota eur/usd) jednak nie pojawia się ona w otwartych pozycjach ale jest widoczna w zleceniach bieżących), nic nie można z nią zrobić, ani edycja ani usunięcie. Po konsultacji na infolinii zapewniono mnie że problem zostanie rowiązany i skontakują się. Po ok 15 minutach na moim rachunku (real) znalazło się nagle ponad 100mln euro (screen w załączniku) - okazało się że człowiek który zamykał transakcję nie wstawił przecinka w cenie zamknięcia a ja nagle stałem się milionerem - co trwało około 40 minut poczym wszystko wróciło do normy ...niestety

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu