AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

gregor1982 mogles sprobowac wyplate zrobic, oczywiscie nie calej kwoty, a nuz by przeszlo :D

Awatar użytkownika
kingjaxe
Gaduła
Gaduła

Re: Mały błąd, duża radość ;))

Nieprzeczytany post autor: kingjaxe »

gregor1982 pisze:Witam!
. Po ok 15 minutach na moim rachunku (real) znalazło się nagle ponad 100mln euro :))
W taki wypadku szybki "przelew natychmiastowy" na kilka innych kont w innych bankach, potem wypłacasz kasę i znikasz na zawsze :)

Kiedyś jakieś małżeństwo tak zrobiło i zniknęli chyba z 8 milionami.
Ty niestety byłeś za wolny:)

gregor1982
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: gregor1982 »

Niestety siedziby banku nie miałem w pobliżu, a z emocji zapomniałem hasła do logowania :) więc straciłem cenne 15 minut które pozwoliły by mi zrealizować przelew :((

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

Yankee pisze:gregor1982 mogles sprobowac wyplate zrobic, oczywiscie nie calej kwoty, a nuz by przeszlo :D
Miałem podobną sytuację u innego broka pomyłka na dużo mniejsza kwotę ale nie udało się tego wypłacić.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Norman

Nieprzeczytany post autor: Norman »

gregor1982 pisze:Próbuję otworzyć transakcję (sprzedaż 0,1lota eur/usd) jednak nie pojawia się ona w otwartych pozycjach ale jest widoczna w zleceniach bieżących), nic nie można z nią zrobić, ani edycja ani usunięcie. Po konsultacji na infolinii zapewniono mnie że problem zostanie rowiązany i skontakują się. Po ok 15 minutach na moim rachunku (real) znalazło się nagle ponad 100mln euro (screen w załączniku) - okazało się że człowiek który zamykał transakcję nie wstawił przecinka w cenie zamknięcia a ja nagle stałem się milionerem - co trwało około 40 minut poczym wszystko wróciło do normy ...niestety
Takie cuda nie tylko w Aliorze , jakis czas temu logujac sie na swoje konto DM BZWBK znalazlem sie na koncie obcej osoby z mozliwoscia obadania wszystkiego co tam ma , a troche bylo , niewiarygodne ale prawdziwe

Awatar użytkownika
adapi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: adapi »

Czy w Pro Trader można ustawić jako kursor dwie skrzyżowane linie, z których pionowa porusza się po osi czasu a pozioma po osi ceny? Chodzi mi o taki efekt, jaki w MT4 uzyskujemy po naciśnięciu rolki na myszce, albo na platformie TMS Direct (Saxo) wybierając krzyżyk "bez crosshairs"? W instrukcji niczego nie znalazłem. Klikając po różnych opcjach samego Pro Trader'a też nie mogłem tego znaleźć.

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

adapi pisze:Czy w Pro Trader można ustawić jako kursor dwie skrzyżowane linie, z których pionowa porusza się po osi czasu a pozioma po osi ceny? Chodzi mi o taki efekt, jaki w MT4 uzyskujemy po naciśnięciu rolki na myszce, albo na platformie TMS Direct (Saxo) wybierając krzyżyk "bez crosshairs"? W instrukcji niczego nie znalazłem. Klikając po różnych opcjach samego Pro Trader'a też nie mogłem tego znaleźć.
Ustawienia wykresy --> warstwa danych historycznych --> Linia czasu oraz Linia ceny.

Pozdrawiam
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

Awatar użytkownika
ramaso
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ramaso »

Wietnamczycy wyprali 1,5 mld zł w banku

http://www.pb.pl/2515115,27483

No tak, a teraz trzeba zrywać połączenia na alior trader, żeby odrobić :)

tiljon
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: tiljon »

ramaso pisze:No tak, a teraz trzeba zrywać połączenia na alior trader, żeby odrobić
Dzisiaj jest masakra z połączeniem. Mam otwartą pozycję (dodam, że zyskowną), klikam zamknij a tu komunikat "Wrong requset format". Zamykam aplikację próbuję się logować drugi raz i znowu "Wrong requset format" i tak 4 razy. Pomógł restart kompa. Na szczęście pozycja była jeszcze bardziej zyskowna :lol:

Coraz bardziej mam tego dość, a jeszcze robią tę kampanię reklamową.

Wszystkim, którzy chcą się zdecydować na AT radzę zapytać w Aliorze o "Wrong requset format".

Dodano po 26 minutach:

W związku z tym, że czasem odpowiadają przedstawiciele Aliora i chciałbym napisać coś konstruktywnego :D mam pytanie o wersję mobilną AT na Androida. Czy są plany lub działania zmierzające do wprowadzenia takiej aplikacji?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

gregor1982 pisze:Próbuję otworzyć transakcję (sprzedaż 0,1lota eur/usd) jednak nie pojawia się ona w otwartych pozycjach ale jest widoczna w zleceniach bieżących), nic nie można z nią zrobić, ani edycja ani usunięcie. Po konsultacji na infolinii zapewniono mnie że problem zostanie rowiązany i skontakują się. Po ok 15 minutach na moim rachunku (real) znalazło się nagle ponad 100mln euro (screen w załączniku) - okazało się że człowiek który zamykał transakcję nie wstawił przecinka w cenie zamknięcia a ja nagle stałem się milionerem - co trwało około 40 minut poczym wszystko wróciło do normy ...niestety
Hehe, piękny obrazek :D. Ach tyle zrealizowanych marzeń, planów, pragnień... I to wszystko w 40 minut :). Oj mogliby brokerzy robić czasem takie promocje :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ