W przypadku czwartego wejścia na kablu, zabezpieczone? to nie rusz, zostaw nie grzeb, zabawa z iphone kosztowała mnie kilkanaście pipsów mniej

...i demo i edek-demo+87
ridera pisze:Wedle mnie trzeba było poczekać na odbicie ,a nie wchodzić na pkt zaczepu (tak to nazywam ) ,bo wtedy jest pewniej Smile Teraz radzę poczekać ,aż cena odbije od LT spadkowej i wchodzić w S Smile Pozdrawiam
Dokładnie ,ja wszedłem potem w pozycję ,ale wszedłem ciutke (kilka sekund za wcześnie ) i wybiło mnie na BE ,ale wierzę ,że powróci do naszej różowej LT i wtedy ładnie odbije !mandrejk pisze:ridera pisze:Wedle mnie trzeba było poczekać na odbicie ,a nie wchodzić na pkt zaczepu (tak to nazywam ) ,bo wtedy jest pewniej Smile Teraz radzę poczekać ,aż cena odbije od LT spadkowej i wchodzić w S Smile Pozdrawiam
jak się okazało zamiar był dobry tylko gorzej z moją cierpliwością
Ja odpuszczam do sesji USAridera pisze:Dokładnie ,ja wszedłem potem w pozycję ,ale wszedłem ciutke (kilka sekund za wcześnie ) i wybiło mnie na BE ,ale wierzę ,że powróci do naszej różowej LT i wtedy ładnie odbije !
Hehemandrejk pisze:Ja odpuszczam do sesji USAridera pisze:Dokładnie ,ja wszedłem potem w pozycję ,ale wszedłem ciutke (kilka sekund za wcześnie ) i wybiło mnie na BE ,ale wierzę ,że powróci do naszej różowej LT i wtedy ładnie odbije !
p.s trochę zmyliłeś mnie tym nowym awatarem