Scalping w innym wydaniu...

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Dziś jak narazie cztery wejścia 2xedek=-16p & 2xkabel=57p

W przypadku czwartego wejścia na kablu, zabezpieczone? to nie rusz, zostaw nie grzeb, zabawa z iphone kosztowała mnie kilkanaście pipsów mniej :) bo musiałem wyjść z domu i obserwowałem na telefonie co się dzieje :(

...i demo i edek-demo+87
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

edek-demo+87
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

mabe
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mabe »

Ładne traidy masz. Widać że te wyczekane to min 50 pipsów :)
Jeśli będziesz ciężko pracował nad swoim zajęciem, zarobisz na życie.
Jeśli będziesz ciężko pracował nad sobą, zarobisz fortunę. (Jim Rohn)

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

W dniu dzisiejszym miałem jeszcze piąte wejście ale zamknięte z palucha na +1

podsumowanie:
-2xSL= -16p
-3xna plus=58
dzień na plus 42p :)
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Na sesji przedpołudniowej dwa wejścia pierwsze odbicie od bandy i LT ale dziś jestem jakiś nerwowy i zamknięte na -5p z palucha, wejście do kitu :(
drugie wejście ,cena nie mogła się przebić do góry, zamknięte z paluch na +8p, coś to zaczęło chodzić nie po mojemu...

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Wedle mnie trzeba było poczekać na odbicie ,a nie wchodzić na pkt zaczepu (tak to nazywam ) ,bo wtedy jest pewniej :) Teraz radzę poczekać ,aż cena odbije od LT spadkowej i wchodzić w S :) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

ridera pisze:Wedle mnie trzeba było poczekać na odbicie ,a nie wchodzić na pkt zaczepu (tak to nazywam ) ,bo wtedy jest pewniej Smile Teraz radzę poczekać ,aż cena odbije od LT spadkowej i wchodzić w S Smile Pozdrawiam

jak się okazało zamiar był dobry tylko gorzej z moją cierpliwością :)

Cadermo

mandrejk pisze:
ridera pisze:Wedle mnie trzeba było poczekać na odbicie ,a nie wchodzić na pkt zaczepu (tak to nazywam ) ,bo wtedy jest pewniej Smile Teraz radzę poczekać ,aż cena odbije od LT spadkowej i wchodzić w S Smile Pozdrawiam

jak się okazało zamiar był dobry tylko gorzej z moją cierpliwością :)
Dokładnie ,ja wszedłem potem w pozycję ,ale wszedłem ciutke (kilka sekund za wcześnie ) i wybiło mnie na BE ,ale wierzę ,że powróci do naszej różowej LT i wtedy ładnie odbije !

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

ridera pisze:Dokładnie ,ja wszedłem potem w pozycję ,ale wszedłem ciutke (kilka sekund za wcześnie ) i wybiło mnie na BE ,ale wierzę ,że powróci do naszej różowej LT i wtedy ładnie odbije !
Ja odpuszczam do sesji USA

p.s trochę zmyliłeś mnie tym nowym awatarem :)

Cadermo

mandrejk pisze:
ridera pisze:Dokładnie ,ja wszedłem potem w pozycję ,ale wszedłem ciutke (kilka sekund za wcześnie ) i wybiło mnie na BE ,ale wierzę ,że powróci do naszej różowej LT i wtedy ładnie odbije !
Ja odpuszczam do sesji USA

p.s trochę zmyliłeś mnie tym nowym awatarem :)
Hehe :) Narazie ciężko Edowi dobić do tej różowej ,ale już był blisko ,więc jest szansa :D

ODPOWIEDZ