zenon123 doskonale wiem co to jest ECN ale 8 albo 17 pips come on!
po pierwsze:
FX to nie warzywniak GPW a moje pozycje nie są aż tak duże żeby nie było drugiej strony w godzinach szczytu
po drugie:
najpierw pisali, że takie rzeczy są tylko na demo a jak się okazało na realu też. A teraz jak sie okazuje dopiero PT2 ma już być ponoć dobry, czyli co kłamali? I z tego co patrzyłem na udostępnionej wersji PT2 wiele rzeczy nadal jest do...
Nie wiem jak Ty to widzisz ale ja mam dyskomfort kiedy podczas handlu muszę restartować się kilkakrotnie albo kijem od szczotki zlecenia popchać. A co jeśli podczas zwiechu rynek pójdzie 300 pipsów w odwrotną stronę? Poświęcasz czas, ryzykujesz pieniądze, płacisz prowizje to chcesz być traktowany poważnie!
Ja to widzę tak albo masz wyjątkowe szczęście i u Ciebie wszystko śmiga należycie albo masz etacik u aliora i stąd taki zachwyt...
może przeczytaj już ponad 170 stron tego wątku i zobacz jak do tej pory Alior wyglądał w "realu"
Dodano po 4 minutach:
PS zaje.. raleklama w TV ale się uśmiałem
sezon na leszcza rozpoczęty
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.