Pie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Supply / Demand

Korzystam
138
64%
Nie korzystam
79
36%

Liczba głosów: 217

amerro

Nieprzeczytany post autor: amerro »

Dyskusja zeszła na zupełnie inny tor. Ogniskiem zapalnym stało się stwierdzenie organizatora.
adamkowal pisze:Tak więc udało się udowodnić wartość tych zajęć.
A ja się konkretnie pytam. Na jakiej podstawie można tak twierdzić? Kilka stron i nadal nikt nie napisał.
Songo89K pisze:"Ciekawe ile `nowej krwi` uda się `złapać` na ten produkt."
Wcześniej odnośiłem się do ogółu i tematu o szkoleniach,jak wspomniałem,ale tutaj mamy przykład ataku.
Nie masz pojęcia jak rozumiem, jak wygląda szkolenie,a dajesz dobitnie do zrozumienia ludziom,że Adam ZNOWU rzucił przynęte i czekać tylko na naiwniaków.
Zapytaj tego kto organizował to szkolenie co znaczy dla niego przypływ nowej krwi. Wówczas zrozumiesz sens powyższego zdania.

Dla mnie to koniec tematu.

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

bla, bla, bla

ale ciśnienie masz (macie)...

strasznie boli co poniektórych to szkolenie a ciekawe, że nawet nie proponuję kolejnych edycji
:wink:

amerro pisze:A ja się konkretnie pytam. Na jakiej podstawie można tak twierdzić? Kilka stron i nadal nikt nie napisał.
nic się nie udało udowodnić, szkolenie było do kitu :wink:
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

glaca38
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: glaca38 »

dla rozluznienia tematu :wink:
[od siebie dodam ,ze wprawne oko,czysty wykres i poziomy naprawde dzialaja,.od razu rowniez wspomne ze nie jestem kursantem Adama i nie mam zadnych korzysci aby zachwalac jego szkolenie .Poprostu wiedza ktora tu przedstawil jest naprawde obszerna i mozna sie wiele nauczyc z tego watku.Od siebie dodam ze gdyby pozwolil mi na to czas napewno zapisalbym sie do niego na szkolenie ,ale niestey moja obecna sytuacja na to nie pozwala
Obrazek

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cancer0s »

Generalnie widzę, że wątek zamienił się w jedną wielką kłótnie :) Nie chce mi się tego wszystkiego czytać, ale dajcie chłopakowi zarobić spokojnie ;)
Zapraszam na moją nową stronę -> klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

canceros już zgłosiłem do moda, żeby otworzyć wątek z reklam i tam przerzucimy tą obfitą merytorycznie dyskusję

glaca38 - wpadłem ostatnio na pomysł, że nasze szkoleniowe forum zostanie również otwarte dla subiektywnie potencjalnie dobrych i pracowitych trader'ów, potem jak osoba wykaże się znów subiektywnie dobrym podejściem do tradingu to nic nie stoi na przeszkodzie by dołączyć do szkolenia za free. "subiektywnie" odnosi się tylko do selekcji bo np.: pasożytów nie lubimy ;)
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

glaca38
Gaduła
Gaduła

dzis na edku byl bal :wink:
Obrazek

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Co jest dla was potwierdzeniem otwarcia pozycji, bo chyba nie wchodzicie limitami?
Pytam bo dla mnie po drodze bylo kilka mocniejszych poziomow (to oczywiscie rzecz subiektywna) i gra limitami zakonczylaby sie kilkoma sl...

Z drugiej strony grajac limitami mozna pewnie wycisnac bardzo ciasny stopy i nawet jak wejdzie 1 pozycja na 5 to mozna ladnie zarobic... Jak to robicie?

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Yankee pisze:Co jest dla was potwierdzeniem otwarcia pozycji, bo chyba nie wchodzicie limitami?
szukasz poziomu, wyznaczasz granice ustawiasz limita i idziesz spać a na pytanie sam odpowiedziałeś o tu :
Yankee pisze: Z drugiej strony grajac limitami mozna pewnie wycisnac bardzo ciasny stopy i nawet jak wejdzie 1 pozycja na 5 to mozna ladnie zarobic
A przynajmniej ja gram tylko limitami :)

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

jeśli ktoś wie w jaki sposób rozpoznać ważność poziomów to prosiłbym o pomoc, albo wskazanie źródła takiej wiedzy nie wiem jak rozpoznać te prawidłowe raz działają raz nie, a wtedy to już totolotek, a nie strategia. Jak by ktoś chciał się podzielić taką wiedzą to piszcie.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

glaca38
Gaduła
Gaduła

brother pisze:jeśli ktoś wie w jaki sposób rozpoznać ważność poziomów to prosiłbym o pomoc, albo wskazanie źródła takiej wiedzy nie wiem jak rozpoznać te prawidłowe raz działają raz nie, a wtedy to już totolotek, a nie strategia. Jak by ktoś chciał się podzielić taką wiedzą to piszcie.
hheehe dobry jestes jakbyc to wiedzial to znalazbys zlotego grala,jakby tak kazdy poziom zadzial,forez to bardzo dynamiczny i zmienny rynek,popatrz chocby dzis,poziomy padaly jak zapalki

ODPOWIEDZ